den bittra... sanningen


Hahaha ja nu kommer den fram, den bittra sanningen. Ett vitt fräscht leende, brun fin hy och "fint lockigt" hår. Det är tur att jag hållt mig inomhus. Emilia bryr sig inte!

lay the blame on... luck

Jaha, då fick man inte sova längre idag heller. Men jag gillar att Emilia ringer och väcker mig, för eftersom käften går i ett på henne blir det sen omöjligt att somna om. Och det behöver jag i mitt liv. Jag behöver Emilia i mitt liv. Det tror jag redan att hon vet eftersom jag följt efter henne enda sedan vi låg på bb. Flyttade hon, flyttade jag.

Natten blev sen, några random elkillar tog sig in i min lägenhet med en huvudnyckel. Ofta man gör så då? Herregud, vi fick inte ut dom förens runt fyratiden inatt. Hårt liv.

Fast nu kanske det inte var riktigt så heller, men dom var helt klart INTE värd något tilltugg till téet. Hihihi. Men nu ska jag äta frukost som jag längtat efter sedan igår ...

jag är en snäll tjej jag

Så var måndagen också snart över. En överjävlig dag på många sätt. Men trots det har jag faktiskt diskat och småstädat lite här. Dessutom vann Brynäs rejält över AIK.

Annars, en riktigt tråkig dag bara. Det fick lillebrors flickvän också ta del av när jag fick utbrott och slängde en tvdosa på henne. Jag säger då det, hon måste haft det kämpigt att komma in i familjen med mig som överhuvud. För jag har varit lite jävulsk mot henne emellanåt, hahaha. Men nu har hon vunnit mitt hjärta! Klart bästa tjejen.

Nu ska jag klura vidare på livet och försöka bli lite klokare, men är det lätt det? NÄJ.

wish noone in my place

Tur att jag fick några timmars sömn imorse trots allt. Lite kaffe på det hära så. Men jag är ändå långt ifrån klar i huvudet. Vad har jag gjort han där uppe för att förtjäna denna jävla... kaos? Tre jävla smällar, rakt i ansiktet. Men det är bara att kämpa vidare. Allt har väl någon mening. Men det behövde väl inte bli så jävla övertydligt... Nog för att jag är naiv utav bara helvete, men jag vet faktiskt vad som är rätt och fel.

Nej nu ska jag försöka göra något åt dagen. Tack för att det finns bra musik iallafall.

man måste genom skam, man måste genom drömmar, man måste dö några gånger innan man kan leva ....

  

en idiot av värsta sort

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag är verkligen en idiot. Värsta sortens. Men jag är nog inte ensam. Nu vill jag bara ha Marlene här. Jag vill att allt ska vara som det var, innan hon flyttade. Jag skulle verkligen behöva stänga av allting runt omkring för ett tag, innan det blir för mycket. Oj, nu måste jag nog gå och kräkas ...

you're fucking perfect

Ingen vinst på bingolotto ikväll heller. Ja, jag får nog kanske börja med en trisslott i veckan istället. Fast nu har jag ju fått en duttpenna av Emilia, så jag ger det kanske några chanser till. Och det är ju en rätt mysig tradition som vi har skapat, trots allt.

Fast nu är jag glad att Emilia och Nicklas har åkt. Dels för att dom har varit riktiga svin idag. Dels för att dom inte kan låta bli varandra. Och dels för att Nicklas är som en skitjobbig storebror till mig. Det blev för mycket efter 4 h sömn inatt. Men som kompensation bjöd jag dom på frukost imorgon. Antar att jag lär ångra mig bittert ...

                                                                                            säg det igen, ljug för mig

favorit i repris ellerrrrrr

Hej bloggen, idag har jag opererat läpparna!           Är jag nå trött och sliten eller? Jag skulle somna direkt om jag la mig ner. Men efter gårkvällen är det värt att vara lite trött, sliten och allt vad jag nu är. Vänta, jag kanske har lite ångest med? Värt...

Middag med femton glada Ljusdalsbor, och en Forsabo. Det var en som glömde plånboken. Men det är fan inte lätt att vara Forsabo i Ljusdal, det är inte det. Hur som helst så löste det sig och fram mot natten dansade vi oss in på Järnvägs. Men det är inte samma sak nu som [varenda helg] i somras. Men kult ändå ju. Och kallt.

Natten blev som vanligt till morgon innan vi "kom till ro" någonstans. Och varje morgon är det lika roligt att skratta åt oss själva. Allt händer fan mig och Marlene?

Men nu är jag hemma, skrattar fortfarande. Snart kommer Nicklas och Emilia med nybakta lussebullar, lagom till bingolotto. Fasen, vad kul det är med en bögkompis!

en historiskt _seg_ dag

En_historiskt_seg_dagen_på_jobbet var det idag. Vi har bara stått och hängt. Och bara skrikit "jaaahaaa" och "neeeheee" till varandra. Av vilken anledning? Hmmmm, men vi råkade skrämma bort ett gäng kunder som säkert gick till Jambo istället. Bra.

Nu är jag hemma, nyduschad och redo att snart höppa på bussen bort till Ljusdal. Marlene och Sara på bussen till Ljusdal är det bästa som finns tror jag. Wiee nu du!

marlene är jävligt på g


Att kliva upp O7:58 är det fetaste rekordet på länge! Sure, det är en barnlek om man jämför med när klockan ringer O4:OO, men när man (som jag) nu börjat sova till 12-13 på dagarna är det jobbigt att försöka bli normal igen. Thanks för kaffe  ...

Nu ska jag ta en dusch, förbereda lite inför kvällen och sedan åka och jobba. Det känns som att det kan bli vad som helst idag? Löning MEN snökaos. Jaja, bara jag hinner äta, dricka kaffe och stänga fort som fan så är jag nöjd. För när jag slutat är det jag som har bråttom. Middag på Kick Saloon i Ljusdal klockan 2O:OO med ett gäng underbaringar, för att fira Veronica! Och sedan en efterlängtad utgång på det, och det känns som att det kan bli vad som helst ikväll med? Marlene är så taggad.

.....................................

hujeda mig sicket väder

Hujeda mig!       Att åka till Ljusdal ikväll var inte det enklaste jag gjort i mitt liv. Men så fort jag kom nära Ljusdal slutade det att snöa. Det slutade bli halt. Det är något magiskt med stället? Hur som helst, det var underbart att få träffa bästaste Marlene.

Men det tog ett bra tag att förstå att vi verkligen var tillsammans igen. Vi satt och sneglade på varandra i bilen. Och kollade lite oskyldigt bort när den andra tittade tillbaka. Fniss. Titta igen. "Får jag ta på dig?". Blundade lite. "Är det verkligen DU?".

När vi kom till Forsa [oskadda tack och lov] blev jag bjuden på pizza hos Marlenes pappa. Det var kanske den godaste hemmagjorda pizzan jag ätit? Men nu: sovdags.

älskar hon mig, or not?


Istället för att gå upp till mamma och pappa och äta, ringde mamma nyss på dörren med en kasse mat. Visst, tack. Men vill hon inte att jag ska äta hos dom mer eller? Är hon less på mig? Men, hon köpte iallafall det jag älskarrrrr. Körv! Så skitsamma. (Fast varför köpte hon mjölk när hon vet att jag hatar det? Nåja, Emilia blir väl glad)

ikväll tar vi över stan

Nu är det snart mindre än 5 timmar kvar tills min fina vän förhoppningsvis står på stationen i Ljusdal. Och sedan släpper sina väskor. Rätt i backen. Ger i från sig ett glädjetjut. Och rusar emot mig med öppna armar! "Sara, jag ska flytta hem igen"

Det vore nog för bra för att vara sant. Men man vet aldrig! Nej om man skulle bege sig upp till Norrvägen för lite mat nu kanske? Vet att mamma saknar mig varje dag...

because i-i-i-i will try

Heya! Jag klev upp innan klockan 1O imorse, det var inte igår om man sägerrrr. Men det är något i mig som gör att... det är rätt svårt att sova. Konstigt, ellerrrrr?

Nu ska jag dricka lite kaffe innan Emilia kommer och hämtar upp mig. Vi ska på arbetsförmedlingen, eftersom jag har insett att mitt liv är påväg neråt kan jag ju lika gärna testa dom igen. Sen ska det inhandlas wine till Veronicas födelsedagsmiddag och utgång imorgon. Typiskt att jag ska jobba till 16:OO just imorgon av alla jävla dagar. Men jag erkände ju att jag sakna att stressa till Ljusdal för ett tag sen, så ja.

but after all we're only human, o.n.l.y human

volvo jj ljusdal marlene

Vilken jävla skitmatch då. Och ännu en meningslös dag till ända. Men imorgon blir det annat, för då är jag tvungen att besöka systembolaget och mina favoriter på arbetsförmedlingen. Det känns ju verkligen motiverande. Jag hatar det stället. Men jag få skylla mig själv. Och gråta lite över att jag tackade nej till webbutvecklingen...

Men jag har även en väldigt speciell sak att se fram emot imorgon på kvällskvisten. Volvo. JJ. Ljusdal. Marlene. Som jag längtar efter mina bästa vän. Fina bäztizzz!

min - bara min min min


Det här är min kille det. Och det kvittar att han är ett år yngre än mig. Skitsamma! Men nu ska jag trots snöstormen och promenera upp till mamma. Håller tummarna.

jag hater 3 och telenor

Jag hater er, det ska ni veta. Jag hater hur lurad jag har blivit. Jag hater hur dum jag är. Jag hater att jag är beroende av Marlenes röst. Men jag hater sälj-bögar mest...

Och mitt i allt får jag en elräkning på 700 jävla spänn. Är det normalt? Jag har ingen jävla aning. Men det är way too much för att jag ska kunna överleva. Just ja, det är December snart va? Är det in julafton där nångång? Julklappar. Kuuuul. Kul jävla liv.

Jag måste gå upp till mamma och gråta. Och fråga om det är såhär att vara    vuxen.

rum pum - pum - pum

Rihannas nya album är fan helt okej. Men snön! Hur länge ska det hålla på? Jag känner mig insnöad. Fast det kanske beror mer på min själv, men ändå. Jobbigt.

Nu tänkte jag dricka lite kaffe, städa någon garderob och sedan gå upp till mamma och mysa. Jag saknar Ernst Kirchsteiger. Och ikväll är det hockey som gäller. Min käre broder kommer förmodligen också hem och hälsar på, tror han saknar mig, så det ska bli mysigt. Annars då? Jag lever i en dröm. Tur Marlene kommer om 3O h.

shu bre jalla bye gonatt


Jävlar, jag måste handla ändå. Men bara det allra livsnödvändigaste. Emilia hjälper!

världens bästa musik

När jag ändå är så pass lycklig (thanks to blåbärssoppan) kan jag väl dela med min av MIN UTMÄRKTA MUSIKSMAK. Även fast Nicklas och Emilia hatar mig som DJ vet jag att dom diggar det innerst inne. Annars skulle dom aldrig dansa med mig, hihihi.

so pretty pretty please


Varför har ingen sagt till mig att jag har blåbärssoppa i kylen?! Nu har jag ju allt jag behöver, alldeles bredvid mig, för att överleva. Förutom den fula rosa mobilen som jag hatar av hela mitt hjärta. Längtar tills jag kan kasta den åt helvete. Ooouuufh... Andas! Tänk på blåbärssoppan! För jaa-a, nu behöver jag kanske inte handla idag som jag tänkte? För jag hade kyckling och glass i frysen också. Vänder min otur ?!

life goes easy on me

Varför vaknade jag idag för? Allt känns så himla tufft. Det är precis som om jag vaknade upp efter ett års drömmande. Alla jäkla svar bara ... kom ... helt plötsligt.

Och det här långa, luddiga, ointressanta inlägget skriver jag bara för min egen skull. Bara för att jag måste få ur mig allt, bara för att visa mig själv hur allt verkligen     är.

Jag har haft det för lätt helt enkelt. Det är rätt sjukt när jag tänker efter. Jag har nästan alltid fått som jag velat. Jag har alltid haft världens bästa familj vid min sida. Jag har aldrig varit sjuk. Jag har aldrig ens haft hål i tänderna. Mina vänner har alltid funnits runt omkring mig. Jag har aldrig behövt gått igenom en kris. Jag har aldrig behövt anstränga mig i skolan. Jag har aldrig haft några skulder. Jag har aldrig varit med om att någon i min närhet har avlidit. Jag har aldrig varit på en begravning. Jag fick ett extrajobb på Dackås utan att jag ens sökte det. Jag fick min dröm uppfylld och flyttade hemifrån. Jag har aldrig behövt ljuga för att må bra. Jag har aldrig varit ensam. Och jag har aldrig varit rädd på riktigt. Jag har alltid varit
lycklig och haft det så otroligt jäkla lätt. Men jag har samtidigt aldrig varit bortskämd. Men allt har liksom bara kommit till mig, utan minsta lilla ansträngning. Inte slit alls...

Nu kommer allt över mig. Det är inte lätt att bo själv när man inte har ett riktigt jobb. Och helt plötsligt är jag själv. Men fortfarande inte ensam. Jag har gått igenom två otroligt svåra kriser i år. Eller tre till och med. En jobbig familjekris som jag aldrig trodde skulle hända oss. Ett avslutat förhållande. Och min bästa vän som flyttade ifrån mig, 3O mil skiljer nu mig och den människan som jag delar allt med. Hon som är min andra halva. Hon som jag behöver mest av allt. Och mina andra fina vänner flyttar också, en efter en. Det är så otroligt jobbigt att vara den som är kvar. Tack och lov för nyfunna vänner och dom käraste som faktiskt bor kvar...

Jag har insett att jag förr eller senare också kommer få ett hål i någon tand. Och bara en sån sak kommer kännas som världens undergång för mig. (Hur sjukt?) Jag har också insett att förr eller senare kommer personer jag älskar att lämna jorden. Världens naturligaste sak. Men något jag aldrig tidigare varit med om. Jag har insett att jag måste börja anstränga mig. Jag har insett att jag faktiskt måste söka jobb, utbildningar, utmaningar. Och jag är rädd på riktgit nu. Rädd för hur mitt liv ska bli om jag inte gör något åt det. Åter igen, det känns som att verkligheten sprunigt ifatt.

Jag är inte 15 år längre. Jag är 2O. En vuxen människa med hela livet framför sig. En framtid som bara jag kan styra över. Ingen kan göra det åt mig, och det är på tiden att jag faktiskt inser det nu. Hur svårt kan det vara? Hur jobbigt kan det vara?

Du ville ändra på dig själv och på din värld, men fick då ofrivilligt se att den var seg. Livet är en dans på rosor. Men det är en dans med svåra steg. Som stack dig hårt.

nu är det riktigt kört

Yiiaahoo! Thomas Greiss höll sin första nolla ikväll när Brynäs pissade på HV71. Och vem var det som tippade på 3-O om inte jag? Klockrent Sara, vad king du är.

Nu sitter jag och min utmärkta musiksmak och väntar på att vi ska bli trötta. Jag hoppas det inte dröjer allt för länge, för jag vill att det ska bli imorgon nu ju. Emilia kommer hem från Norrköping! Utan henne blir mina 3 viktiga P:n i livet inte samma sak. Prata, pyssla, promenera. Tråkigt utan henne. Nej, lite nattserier nu kanske?

like back in the days

Hittade en lista och fick lite back in the days-känsla. Typ en lista varje dag?

1. När föddes du?
En söndag tror jag, 19 augusti 1990.

2. Vad skulle du vilja heta?

Nästan vad som helst förutom Sara.

3. Blir du lätt kär?
Marlene säger att jag är kär i kärleken...

4. Hur är din drömkille/tjej?
Han får vara som han vill, bara han står ut med mig!

5. Vad vill du jobba med i framtiden?
Det är det jag inte vet. På ett fint, vitt inrett kontor?

6. Är du politiskt intresserad? Röstar du?
Lite. Har bara fått rösta en gång, och då på socialdemokraterna.

7. Har du varit kär i någon du inte velat bli kär i?
Ja jag har ju som sagt lätt för att bli kär, haha.

8. Du vaknar och inser att du är 2 timmar sen till skolan. Vad gör du?
När jag gick i skolan och det hände så stannade jag ju såklart hemma?

9. Om du fick ändra någonting på din kropp, vad skulle det vara?
Det mesta faktiskt. Jag är 170 cm LÅNG (!) och är inte nöjd med nånting, inte ens fötterna. Då kan ni tänka hur jobbigt jag har det?

10. Du får välja EN superkraft. Vilken skulle du ha?
Att kunna vara på flera platser samtidgt.

11. Hur är/var du i skolan?
En toppelev! Nej men jag hade faktiskt bra betyg, även fast jag aldrig trodde på mig själv. I trean på gymnasiet gjorde jag slutuppgifter för 3 personer. Jag hoppas dom älskar mig än idag ;)

12. Är du sportintresserad?
Efter att ha spelat fotboll tills jag blev typ 18 är det klart jag älskar att titta på fotbollsmatcher av alla lag. Sen älskar jag att titta på hockey med. Och skidor. Och det mesta faktiskt, haha.

 13. Är du lättskrämd?
Ja det skulle jag nog säga.

14. Hur många förhållande har du haft?
Sen jag var 15 år har jag haft 2 st 2års-förhållande, jag blev som en pånyttfödd tonåring när jag blev singel nu. Hahaha.

15. Blir du lätt irriterad?
Nej, eller det beror väl förståss på vem.

16. Vad gillar du?
Allt som är vitt. Jag är svag för vit inredning, vit chocklad, vita tänder, vit glass (haha) vitt vitt vitt.

17. Är du en friluftsmänniska?
Ja. Eller mina kompisar skulle säga det iallafall. Emilia får ofta stå ut med mig och mina skogspromenader/utflykter/whatever.

19. Vad är din favorit filmgenre?
Drama, jag är en sucker för fina gråtfilmer. Men sen älskar jag också Sagan om ringen filmerna och Harry Potter. Och Småstadsliv givetvis.

20. Favoritmusik?
Jag lyssnar verkligen på allt. Men Winnerbäck och Hellström är ju alltid där.

21. Vad lutar du mest mot - tjock eller smal?
Okej jag erkänner... Tjock.

22. Bryr du dig om ditt utseende?
Ja det gör jag, eller jag försöker.

23. Hetero/homo/bi?
Hetero.

24. Civilstånd?
Singel, och en himla ovan sådan :P

25. Har du några laster?
Kaffe, snus och wienerbröd...

27. Vill du gifta dig i framtiden?
Ja det är väl klart att jag vill.

28. Skaffa barn?
Ja men självklart, fast inte än va.

29. Skulle du komma bra överens med dig själv?
I somras var jag bästis med mig själv. Men nu vet jag inte. Jag gillar inte riktigt vad jag håller på med. Jag måste skärpa mig, sen kanske vi kan bli vänner!

30. Vad är dina negativa sidor?
Att jag är väldigt naiv. Och lite bekväm kanske. Och ibland är jag way too djup i mina tankar så jag inte riktigt förstår mig på hur verkligheten är. Sen har jag ju ett självförtroende som är gaaaanska litet.

31. Dina starka sidor?
Jag är ganska klok om jag anstränger mig, faktiskt! Sen tycker jag om människor och vill att alla ska få en andra chans. Och det är ju alltid bra.

och allt det som vi sa

Vilken jävla seg morgon. Fast det är inte ovanligt i mitt liv längre. Men nu tänkte jag faktiskt hoppa på bussen och sedan göra lite nytta. Och ikväll är det Brynäs mot HV71 som gäller. På teven, vad jag har hört än så länge ... Men jag hoppas ju att mamma överraskar med en tripp till Gävle. Det är fan 23 dagar sedan jag var ner sist och kollade, inte okej. Den som fixar skjuts till Gävle bjuder jag lätt på inträde ;)

lkvösd ,asdfb whjlfwlsf

slkahfJ>dhjaslfkhdlshfvdjshgkdhg,k lkj lfuwlg. Jag vill skriva så himla mycket, men det kommer verkligen ingenting. Jag vill förklara så många saker, men det går inte.

it's twisted like a riddle

This road is anything but simple. Twisted like a riddle. I've seen high, and I've seen low. So loud, the voices over my doubts, are telling me to give up. But even so I had to believe. Impossible means nothing to me. So can you lift me up? Oh, lift me up.

min lilla lady marlene-p


Om bara 4 dagar kommer min bästaste bästa vän hem från Stockholm. Marlene min älskade. Jag begriper inte varför hon ska bo där för? Den största bonjäntan av alla!

Fick ett litet trevligt samtal av henne nyss, och det fick mig ju att längtar ännu mer till helgen. Men nu ska jag kolla kylskåpet, har inte ätit på 40 timmar så snart faller jag nog ihop. Tänkte att maten skulle stå på bordet när jag kom hem, men icke? KUUUL

av det finns inget kvar


Hahahaha. Jag har suttit like this hela morgonen. Bara för att dom fula elkillarna är utanför och jobbar. Och jag har inga persienner! Dock var dom snäll och möblerade om åt mig... Det är jag tacksam för. Men jag passar på att smita nu när dom är på lunch, mormor kommer snart och hämtar upp mig eftersom hon tydligen saknamäh.

Men nu kom hon, lilla mormor. Dags att pysa till stan. Ska bara dumpa däcket först.

ja jag borde nog sluta


Hahahaha. Shit. När jag tittar på min läpp håller jag verkligen med mamma. Jag är så ful, jag borde sluta snusa. Fast jag hoppas ju att jag gjorde någon ful min med munnen där, för det ser ju verkligen inte klokt ut nånstans! Jag tar tag i det där om Brynäs tar sm-guld. Hur som helst, nu har jag städat klart och väntar på bingolotto.

bara säga helt fel sak

Efter en mysig morgon framför vinterstudion (älskar mitt land) är det nu dags att ta tag i livet. Jag är tvungen att dammsuga eftersom Nicklas tycker att det är så sjukt äckligt hemma hos mig. Och eftersom det är bingolotto som gäller ikväll måste jag väl anstränga mig lite för hans skull. Jag måste nog damma och diska med, ser jag.

Annars då? Jag är lika fattig och jävlig som förut. Fast nyss gick jag 300+ och det är ju alltid något. En lunch och en middag till veckan om jag har tur. Hoppas på bingo !

alternativt 29 KLUNKS


Jag kan verkligen inte sluta skratta åt allt som hände igår. Kan inte släppa det !!!

i'm crazy but you like it

Nu är jag hemma efter en skön kväll hos mamma och pappa. Det känns skönt att dom står bakom mig och stöttar till 1OOO när större delen av (eller ja, alla) mina vänner pekar och skrattar åt mig. Fast i smyg skrattar jag också, hahahahahahah.

En dusch och lite harmonisk tid i min fåtölj kanske? Har lite att styra upp med mig själv över en kopp té, om man säger. Fast det känns nog lättare över ett glas vitt ?

1 på miljonen/miljarden

Nu är jag totalt slutt. Bakis, skakis och jävlig. Sitter uppe hos mamma och pappa och inväntar en hockeykväll. Lugnt tänkte jag. Och så har pappa har köpt en dunk vin ...

Jag sitter och funderar vad jag kan skriva om gårdagen. Men jag hittar inte ett enda passande uttryck. Omtumlande? Sjukt? En på miljonen? Things like that händer ju bara inte. Men jag kan ju glädja mig åt att mina vänner skrattar gott åt mig. Tur man kan göra någon glad. Men... man kan ju undra vad han där uppe vill mig och mitt liv.

Nej, ett glas vin nu kanske? En dos av Petter och Di Leva? Jag tycker synd om mig.

ready to p-p-p-p-arty


Inviger en ny tröja och plockar fram vinglasen. Emilia kommer snart hit, och det får sluta vart det vill den här kvällen. Kanon. Grabbarnagrus badar badkar så vem vet?

happygirl är på G nu

Oh my god. Detta händer inte mig. Eller jo vänta, det gjorde det nyss! Vad glad jag är. Men nog av detta flickaktiga beteende nu. Well, efter en kaffe hos Jimmy Tensta ska jag nu dansa till duschen, dansa i duschen och dansa ur duschen för att sedan ge järnet. Korka upp och fortsätta att vara happygirl90. Den lugna kvällen blir nog ingen lugn kväll. Så passa på att få din beskärda del medan happygirl är på G vetja.

hihi jag hihi är hihi kär

Att ha elkillar springades i lägenhetshuset är kanske inte så tokigt trots allt. Vilka snyggingar! Och när jag och Emilia "råkade stöta ihop" med dom nere i källaren flög nog fan i mig. Jag började snacka el. Och kostnader. Dom förstod nog ganska fort att jag var fattig! Men nu längtar jag redan till återbesöket, för det sa dom, att dom kommer tillbaka. Nu: en tripp in till stan med Emilia. Och kvällen blir nog himla lugn.

jag är så fast i det här

Oj. Vad pinsamt det blev nu. Jag blev nyss väckt av elkillarna som ska installera något i min hall. Jag glömde bort varför jag hade ställt klockan imorse och sov så sött vidare. Nu sitter jag här nästan naken och vågar inte röra mig någonstans. Hur långt tid tar det tro? Jag är törstig, hungrig och kissnödig. Och ytterdörren is open!!

En promenad och pyssel står på schemat idag. Dessutom bör jag nog dammsuga. Dels för att killarna borrar i min betongvägg, men mest för att det var ett tag sedan.

"och allt det som vi sa, av det finns inget kvar, för tiden bara gick" T.E

 

och nu är det JUL igen




Nu är det jul i min lilla etta. Men efter som jag är en sucker for white så har jag lite svårt att komma överens med allt det röda. Det stör mina sinnen! Jag får helt enkelt lära mig, eftersom julen är det bästa jag vet. Nu ska jag kasta av mig kläderna och storsa runt helt naken och njuta av att julen är här igen. Och jag ska dricka en kopp lördagsmysté. Eftersom jag har helg i två veckor nu så spelar det ju ingen roll alls.

men tiden bara... gick

Klockan 1O:45 ringde my dear kusin och väckte mig. Och jag har ett litet minne av att jag inte var särsklit trevlig av mig. Men hur som helst kom hon med mormor och hämtade upp mig. En dag tillsammans med Frida och Anny tackar man inte nej till.

Shopping, lunch, fika, dikt/rap/sång och mängder av välbehövligt skratt. Återigen, jag är så tacksam för människorna jag har i min inre krets. Som jag älskar er alla.

Kvällen har jag spenderat med familjen. Det är inte ofta vi barn hälsar på hemma, samtidigt. Men idag blev det tvårättersmiddag, fika och hockey så det stod härliga till. Jag lovade att sluta snusa om Brynäs kvitterade, men det hände tyvärr inte, så...

På tal om snus. Vilka vidriga barn jag och min bror är. Pappa har slutat snusa efter 31 år, och så kommer vi hem och dukar fram snusdosor överallt.            Änglabarn.

hur ska jag bära mig åt

Nu har jag äntligen gått igenom den otroligt tröttsamma tvätta-håret-proceduren. Tvätta, torka, borsta, volumemastra, platta och torrinpacka. Det tar såååå lång tid.

Snart kommer Emilia och lånar min dusch. Varför vet jag inte? Men jag frågade av någon anledning (?) om hon ville duscha här och så blev det. Haha. Nicklas kommer också om ett tag (gänget samlat) och sedan går vi till min moster på ljusparty. FETT

vi brinner upp i natten

"och vi går ut och brinner upp i natten och skyller allting på våra fyllehuven"

allt jag egentligen var

Vilken dag! Så otroligt fin. Det glittrar överallt och jag är på ett strålande humör jag med. Jag kom nyss in efter en skön promenad med Emilia. Och nu tänkte jag hoppa in i duschen innan elgrabbarna kommer. Jag hoppas att jag hinner klart, annars blir det pinsamt i min lilla etta. Senare ikväll är det ljusparty hos mostra min som gäller.

persson - larsson kan



Kolla vad jag kan. Emilia och jag har har en produktiv pysseldag utan dess like! Kransar hit och dit. Notera även min fina polkagris. Nästa gång så kör vi guldkottar.

Vi åkte också till Nicklas och överraskade honom med en fin polkagriskrans. Han blev skitglad. Och för att fortsätta i julens tecken bad vi honom ta fram julgranen, sedan myste vi ner oss i en jättesked och tittade på mysteriet på greveholm. Juligt!

Nu så ska jag äta kall överbliven pizza framför mina nattserier, vad arbetslös jag är.

man får va ful i skogen


Haha nu har jag letat fram fulaste tröjan och fulaste byxorna. För nu jäklar ska jag och Emilia ut i skogen och plocka granris. Sen ska jag pysla ihopp jete fina sakerr.

and i wanna go home

Jag glömde att ställa någon klockan innan jag somnade, vilket resulterade i att jag sov som en stock fram tills nyss ungefär. Bra start på dagen, jag hatar mig själv.

Men för att göra mig själv en aning gladare har jag kokat extra rivigt kaffe, unnat mig dubbla morgonsnusar och lovat mig själv att ta en lång skön promenad i solen strax. Och sedan känner jag för att rensa bland gamla kläder. Och kanske premiärbaka pepparkakor hemma hos mig själv. Dom jag gjorde hos Emilia blev ju ärligt rätt fula!

petter alexis askergren



Om jag kommer sova som en prinsessa inatt med dessa två bilder i huvudet? Jaaa!

en elegi för alla sorger

2 ögonpar i tomhet från september till advent. I tomhet från september till advent.

tre (arbetslösa) hjältar


Efter en lugn dag på stan med mamma är det nu dags att trappa upp lite. Emilia och Nicklas är här för lite förberedelser och planering inför nattens tjuvjakt. Nu jävlar ska han fast. Vi värmer upp med té och tvspel innan vi möter nattens mörka mysterium!

vi tvivlar ingenstans

Jag kammade hem O pengar på bingolottokvällen hos Emilia, med henne och Nicklas. Däremot fick jag mig många goda skratt tack vare våra sköna inspelade filmer sedan 1999. Vilka minnen! Och vad fruktansvärt ful(are) jag var den tiden.

Nu i natt har vi varit på jakt efter den jäveln som gör inbrott i alla bilar i Forsa. Trots att jag stenhårt klev in i min Bond-roll lyckades vi inte ta fast honom. GPS-tjuven...

Jag röstar på att vi fortsätter vår goda gärning imorgon. Men det gör nog varken Emilia eller Nicklas. Så om någon vill leka polis med mig imorgonnatt - ring mig, plz.

utan svek och obehag

Som klippan bryter vågen, så kastas jag mot skyn. Och du lyser som en fyr i natten.
jag ryser ryser ryser ryser ryser ryser ryser ryser ryser ryser ryser ryser ryser ryser

farsdag och bingolotto


Nu har jag diskat och klätt upp mig lite. Eller ja, bytt från sovkläder till något lite mer anständigt. Det är ju trots allt farsdag idag. Och jag ska alldeles strax ta en skön promenad upp till mamma och pappa där det är middagsbjudning och gott fika. När kvällen är slut har jag förhoppningsvis också vunnit på bingolotto! En bil? Miljonen?

so slowly slowly slowly

Min morgonrutiner är alltid samma lika varje dag. När än jag kliver upp. Jag inleder med att sätta på musik, sedan blir det ett toalettbesök. Därefter åker morgonsnusen in, det är nästan den underbaraste av dom alla, medan jag kokar lite kaffe eller té. Avnjuter den varma drycken framför facebook och sedan har allt börjat. Kommer på mitt på dagen att jag inte ätit frukost eller ens klätt på mig. Och inser samtidigt att dagen är förstörd. Då börjar jag ju att hata mig själv lite för att jag inte åt en tidigan frukost och tog en promenad. Som jag faktiskt vill göra. Jag mår ju bra av det. Men jag klappar mig själv på huvudet och säger att jag kan göra det          en annan dag.

Samma visa idag, såklart. Men nu tänker jag diska, för att stilla mitt dåliga samvete!

du säger det försiktigt


Nu tar jag min nässpray [som jag inte kan leva utan nu] och hoppar i säng. Jag ska lyssna på musik som får mig att rysa tills tankar blir drömmar. Två finfina exempel är The Script – For The First Time och Håkan Hellström – Du är snart där. Perfektion !

Imorgon ska jag bli människa. För jag känner mig inte alls som en sådan nu längre.

för jag är mikrofonkåt


Tillsammans med mig själv, lite coca cola och godis har jag precis avnjutit ett avsnitt av "så mycket bättre". Och jag älskar alla nya spännande versioner! Jag älskar allas härliga personligheter. Jag älskar hela programmet. Jag älskar att det inte är något pinsamt skitsnack bakom ryggen. Inga pakter. Det är bara kärlek rakt igenom. Inga utröstningar. Inga telefonnummer ... Och jag älskar Petras septembertolkning av Petters "mikrofonkåt". Åh, förutom hennes röst och look rör hon sig som en gudinna.

för jag är fast i det här

En jobblördag till ända, en fartfylld sådan. Men det går som vanligt bra tillsammans med Linnsan. Dessutom har vi ökat ut vårt salladssortiment med pasta och roligare tillbehör, så nu är det mer motiverande att slänga ihop god mat till hungriga kunder!

Men nu är det ju jag som är hungrig känner jag. Vi hann inte ens äta vår favoritmat idag, bakad potatis med skagenröra á la Sara och Linn. Och smör,      mycket smör.

Då är det tur att jag har världens bästa föräldrar som matar sin fattiga ynkliga dotter varje dag. Och köper lördagsgodis till henne. Och bingolotter, så hon kan vinna ...

att bara få glömma nu

Hela gårdagen vill jag helst glömma bort. Allt var superjobbigt. Jag kunde riktigt känna hur jag var påväg       ner. Jag kunde liksom ta på allt som var åt helvete.

Men en dålig eftermiddag blev faktiskt en rätt mysig kväll. Jag följde med pappa till hans kompisar och världens sötaste baby som fick mig att glömma allt det dåliga. Världens snällaste och lugnaste flicka. Nu vill jag också ha barn! Jag känner att jag är redo [att jag är fattig och väldigt skör spelar ingen roll?]

Men nu ska jag snart åka och jobba. Och faktiskt ska det bli underbart! Det gör så himla mycket att få jobba med människor man trivs med. Kvällen är ett frågetecken.

i found myself listening

I don't know what I've done or if I like what I've begun, but something told me to run.

so if the rain aint fallin

Verkligheten     har hunnit ifatt mig. Det är saker jag blundat för, tider jag fasat för, ord jag glömt bort och mardrömmar jag slutat drömma. Det är fruktansvärt jobbigt.

Jag känner mig som levande död. Dagarna flyter, med en ekonomi och motivation som ligger på noll. Jag varken vill eller orkar göra något åt det. Den här verkligheten stämmer inte med drömmen jag levt. Och det gör mig så jäkla osäker och rädd. Hur hade jag tänkt att jag skulle leva? Tänkte jag ens? Jag kanske missade den delen.

Och jag blir besviken på mig själv. Besviken på hur jag har prioriterat "viktiga" saker. Besviken på att jag inte lyssnat. Men nu kommer smällen. Det är ett under om jag tar mig ur detta utan att förlora. Fast jag ger inte upp, jag vet vad jag har att kämpa för och det tänker jag göra. För jag vet att jag alltid kan lära något     av det dåliga.

klart sämsta fredagen

Vilken förbannat tråkig dag. Fredag! Jag har enbart tvättat och legat i soffan. Inte ens har jag diskat eller ätit något som jag lovade mig själv. Och fattig är jag också. Så nu tar jag en promenad upp till mamma och pappa. Där ska jag äta, äta, duscha, äta och sitta framför brasan hela kvällen. Imorgon är det jobb 11:OO till 16:OO, bye.

men jag blir som blind

"Du är inte en i mängden, men jag är en utav dom. Jag borde nog lugna mig."

borde nog lugna mig

Klockan är snart O7:3O och jag kom nyss hem, utvilad och faktiskt fylld med energi. Att spendera en hel eftermiddag, kväll och natt med världens bästaste mormor och kusin är inte så dumt. För det är inte dumt att skratta och inse hur  bra  man har det.

Nu ska jag kika runt efter lite julklappar, det gäller att passa på när inspirationen helt plötsligt infunnit sig. Med en kopp té och tända ljus i morgonmörktet.

Det var way too längesedan jag mötte en mörk morgon [på eget initiativ] känner jag!

allt på trettio sekunder


Nu beger jag mig till stan för en fika med världens bästa kusin. Sedan blir det mys hos mormor, mitt huvud är inte allt för skönt idag. Återkommer, med buller och brak.

always for the first time


Nu har jag vaknat till liv med en kopp kaffe efter en fartfylld gårkväll och efter ett natt med sömn av djupaste sort. Att hänga med Emilia och Nicklas är riktigt spännande, vändningarna sker ofattbart fort. Från pepparkaksbak till en mysstund med spel och glögg, som senare slutade i vild dans med pälsmössan on.      HEUT' IST MEIN TAG

Nu ska jag fixa med lite ny film. Sen gör jag mig redo för en vit och kall dag, jag har hört ryktas om att vi kanske åker ut till skogen bakom arslet på fan och chillar järnet.

med emilia och nicklas



Är det inte ganska otroligt att jag och Emilia låter Nicklas hänga med oss? Men vi ställer upp. Nu är jag klar med tre pärlplattor. En bock och två snöflings. Och snart är det pepparkaksbak. Det kan verkligen gå hur som helst, jag är dödshungrig  ....

a sleeping sickness

I have become a simple souvenir, of someone's kill. Like the sea, I am constantly changing from calm to hell. I'll never find the words to say.

det var sista gången


Nu är det både vintrigt och juligt hos mig. Jag brottas verkligen med mig själv i en match som handlar om att sätta upp ljusstakar och tomtar. Jag lyckas nog hålla ut ett tag till. Men jag njuter vareviga sekund av mina julgardiner, min röda matta, min röduppiffade soffa och alla brinnande ljus. Jag är en juloholic av värsta/bästa? sort.

Jag somnade O2:OO inatt och klev upp 1O:OO imorse. Det innebar 8 timmars sömn om jag räknat rätt. Vilket jag förmodligen inte har. Men det jag ville komma till är att 8 timmar blir alldeles lagom för mig, vare sig jag sov det inatt eller inte.      Anteckna!

En kopp kaffe på det här så. Och innan det blir mysigt umgänge ska jag diska och städa en av mina 5 garderober. Är det något jag gillar med min lägenhet är det dom.

är det här allt tror jag nog att jag vänder om

Jag ser sprickor i horisonten som ingen ser, hur små saker blir stora på nära håll. Det fanns en tid då ingenting kändes som mycket mer. Är det här allt, tror jag nog att jag vänder om. Inget ljus utan mörker. Jag står i mitten nu. Jag kan se det från ovan fast jag är under dig, en prostituerad soluppgång där jag blickar ut. Jag vill kramas och kyssas, men du vill knulla mig. Igår var jag högst upp. Imorgon är jag nedanför. Jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd. Jag vill känna mer, se mer än jag ser. Jag vill känna mer, se mer än jag ser.  Känna mer.

igår var jag högst upp

Alla dessa Adams-Ray ord. Men dom fastnar så himla fint. Hursomhelst. Kvällen har varit riktigit trevlig med diverse spel och pärlplattepyssel tillsammans med Emilia och Nicklas. Och snöbollskastning har man äntligen (?) fått känna på. What a snöstorm!

Nu ska jag äta glass, eftersom jag tycker att det är så stört varmt nu, och kolla på nattens serier. Ja jag får nog ta dubbla täcken om jag ska fixa detta. Tråkigt att jag bara äger ett enda. Men det löser sig. Så som jag tänker om det mesta. Så som jag tänker om ekonomin och julklapparna. Det löser sig,          annars så fixar det sig.

Imorgon ställer jag ingen klocka. Och när jag vaknar står fint umgänge på schemat.

new in new in new in.


Efter ett hett eucalyptusbad igårkväll vaknade jag imorse upp hos mormor, piggare än på väldigt länge. Det blev en dag på stan med henne och mamma today. Lunch på Fredrik & Micael, julklappsinköp och några egna fynd.

Nu är jag hemma och myser. Ett jäkla oväder verkar vara på väg? Och det gör mig inte ett skit. Téet blir godare, täcket skönare, teven bättre och Laurel Music – This Night And The Next låter om möjligt finare. Nu ska jag dansa vidare och längta till min finaste vän kommer hem från stockholm. För den dagen är jag...     lyckligast.

men vet inte vad det är

Jag vaknar och är samma lika mycket sjuk som jag var igår. Så jävla värdelöst när det inte hänger på att man får vara hemma från skolan. Mina ledigdagar fördärvas!

Fast jag mår genast mycket bättre när jag lyssnar på Daniel Adams-Ray. Han är verkligen grym nu. Och jag tycker att han lyckats lite bättre med sin platta än vad Oskar Linnros gjort. Fast jag tycker att båda är bättre på egen hand, även om jag diggade Snook där vid 15-16-17 eller något. Nåja, nu ska jag fortsätta att    njuta.

En promenad upp till mamsen ska jag tvinga mig att orka med. För jag vill ju ha medlidande nu när jag varit sjuk i min ensamhet så länge. Ingen hämtar vatten till mig. Ingen! Dessutom vill jag ha stuvade makaroner och hemmagjorda köttbullar.

ursäkta min franska

Ingen av oss fick ropa bingo ikväll, men trots det var det en mysig kväll. Julmusten var verkligen pricken över i:et i min numera juliga lilla lägenhet. Eller ja, halvjuliga.

Nu är jag helt slut, och om möjligt, ännu mer sjuk. Ingenting är som det ska med mig, så nu bäddar jag ner mig och sover så många timmar jag känner för. En stört härlig känsla. Imorgon har jag inget speciellt planerat och det blir helt perfekt,     godnatt

det nästan förbjudna

Jag som skulle vara frisk när jag vaknade imorse var ännu ännu ännu sjukare. Tack för ipren, nässpray, té och honung. Annars hade jag inte orkat det jag gjort idag ....

Jag har nämligen diskat, dammsugit, dammat, strykit och hängt upp julgardiner. Och rullat ut min nya röda julmatta. Nog för att jag alltid är tidig av mig, men detta är nog rekord. Fast jag har inte satt upp några ljusstakar och inga tomtar, JAG LOVAR ER!

Nu ska jag göra kyckling. Och eftersom jag inte har ris hemma blir det pasta och någon god sås till det. Sen är det bingolotto-kväll hemma hos mig.     söndagsmys

all alone in the dark

Vilken fin dag jag har haft. Inledde dagen med mitt andra ikea-besök denna vecka, denna gång i valbo med mamma och pappa. Många härliga fynd och god lunch. Eftermiddagen på Läkerol arena var magisk. Fullsatt och en hockeyfest utan dess like, trots en tung förlust. Och sen fegade jag ur, en meter ifrån Simon Bertilsson ...

Under kvällen har jag vunnit två spelomgångar mot Emilia och Nicklas. Först var jag smartast på tp, och sedan sopade jag banan med dem på cluedo. Även det magiskt.

Många goda skratt. Nu ska jag krypa ner och bli frisk tills bingolottokvällen imorgon!

åker på hockeyfest


Om några minuter åker jag ner till gävle med mamma och pappa. Först en liten tripp till valbo, och sedan är det hockeyfest på läkerol som gäller. Det blir en perfekt lördag, jag tror även att vi har 3 fina poäng innan kvällen är slut. Men först ska jag visa en bild på min fin läpp. Halva min mun är svälld, snart kan jag väl inte prata. Jag undrar vem som smittat mig? Nåväl, här är bilden. Jag har inte ens snusen inne!

i samma gamla visa


Här är frid och fröjd. Jag doftar Aussie shampoo och balsam, naglarna har fått sig en uppfräschning, ljusen gör att regnet ser ut som glitter på mina fönster, jag har skapat världens finaste spotifylista till mig själv och ska krypa upp i fåtöljen med ett nytt spännande té alldeles snart. Allt jobbigt bara försvinner.     FREDAGSMYS

Snacka om att det finns två Saror i mig! Minst. Just den här kvällen är jag så himla lugn och harmonisk, och en annan kväll är jag rena motsatsen mot mig själv då sprit, dans och galna efterfester det enda jag uppskattar. Jag vet faktiskt inte vad som är "mest mig" heller? Fast om jag ska vara ärlig är det nog själva blandningen.  

Nu ska jag fortsätta att försvinna in i min otroligt fina musiklista och sedan sova gott.

när vi går genom tiden

Nu ska jag tända ljus, krypa upp i soffan, äta tacos framför lite bra tv, prova några nya téer, fortsätta på mitt brevskrivande till min bästis i Stockholm, lyssna på Håkan, LW och det underbara nyaste av Daniel Adams-Ray – Svart, vitt och allt däremellan. Så ska det se ut hela kvällen ... Och att det regnar gör allt 1OOO gånger mysigare.

Men när du var med mig, musiken slutade aldrig. Du bara får mig att hänga, hänga kvar. Och jag tror, när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än. Inte hänt.

det blir bättre varje dag


Jag blir galen av denna bild. Jag vill kasta mig på bussen till Ljusdal, efter att som vanligt ha stressat mig genom hela dusch-och-packnings-proceduren, jag vill jobba mig upp för alla jobbiga trappor, dricka vin som aldrig förr, sitta på balkongen och prata om alla livets problem, sedan skratta, dricka lite mer och dansa hela natten.

Men här sitter jag, i min tysta lilla lägenheten helt ensam. Alla är vi splittrade. Och som om inte det vore nog är jag sjuk. Halsen värker, febern smyger sig på till och från, jag har blåsor i hela munnen och är helt slut som människa. 

Och inte kan jag lugna ner mig med en snus, eller jag försöker, men det gör ont i hela munnen. Jag tackar gud för att jag jobbade förmiddag idag. Tidig, lång helg. Ja, helgen blir så pass lång för mig att den räcker i en vecka...................behövligt.

när du var med mig

Nu är jag hemma efter en heldag i sundsvall. Shopping, mat och mysigt sällskap. 1OO % från början till slutet. Massor av skratt. Och jag vill bara göra jul nu nu nu.

Helst av allt hade jag suttit uppe hela natten, med min nya tékopp och omsorgsfullt lyssnat på vartenda ord av L.W. Men ett O6:OO till 13:OO pass väntar mig imorgon. Och jag behöver 7 timmars sömn, så den planen är en dålig plan.

Jag har 3O minuter på mig. Dom minutrarna går till té, fåtöljen och brevskrivning.

en riktigt fartfylld kväll


Nu ska jag och Tompa krypa ner och somna till Småstadsliv, efter en fartfylld kväll.
Klockan ringer O7:OO imorgon och då väntar en heldag i sundsvall          birsta.

världens finaste vän

Jag fick ett brev idag. Från världens finaste vän. Jag har skrattat så jag har gråtit, och gråtit så jag har skrattat. Det är det bästa brevet jag någonsin fått. Och jag kommer att läsa det varje kväll tills hon flyttar hem från stockholm.    Min Marlene.

Nu ska jag göra tacos och invänta min kusin som fått för sig att sova hemma hos mig inatt. Och imorgon ska vi åka med vår mormor och hans mamma till Ikea.  :D

jag blir så dum av dig

Att vakna med ett värkande huvud och en värkande hals är fan inte roligt. Jag har druckit té med honung (som jag tycker är äckligt), ätit tabletter och legat nerbäddad till klockan 15:00 på pricken. Precis tvärtemot hur jag vill att mina dagar ska se ut ...

Nu ska jag ta en varm dusch och göra mig ordning för personalmöte. Om jag tar mig in till stan vill säga. Det är inte lätt att inte ha en bil,          jag hatar verkligen bussar.

och i sin perfekta värld

Hockeyn blev ingen rolig historia. Att leda en match med 3-O efter första perioden är tydligen inget vinnarkoncept? Brynäs,                fortfarande mitt älskade Brynäs.

Nu ska jag göra ordning en eller två mackor och krypa ner under täcket framför nattens serier. Jag är frusen efter någon timmes sitta-ute-och-prata-om-livet-stund med Emilia. Vilka tankar vi har! Och över en kopp té gjorde sig allt såklart lite bättre.

Imorgon sover jag ut. Och gör som jag ofta gör; ser vad dagen har att erbjuda mig.

vitamin well defence

Jag inbillar mig att jag behöver varenda liten vitamin jag kan komma över, nu när min viktigaste vitaminkälla blir allt svårare att nå. Jag kanske inte kan ersätta solen med att dricka vitamin well defence, men det är en liten hjälp i min trötthetsperiod...

Nu ska jag blunda i några sekunder och andas lite musik innan jag går ut. Det är verkligen svinkallt ute. Men jag vet, att när jag har promenerat upp till mamma och pappa, väntar en sprakande eld på mig. Och god middag. Och god glass. Och en hockeymatch. Dessutom har jag höstlov nu,         som alla andra barn,         ljuvligt.

min skakande hand .


Nyss var min lille kusin här. Och han gav mig en ganska gullig komplimang. Eller först frågade han om jag inte hade några kompisar... Men sa han "du har det ju skapligt fint här ändå du". Och jag vet att han menade det, han såg på mig med sina bruna stora ögon och fortsatte "jag måste få sova här med dig, typ imorgon".

Nu ska jag koka kaffe och leta fram något gott i frysen. Det är inte svårt eftersom halva Dackås trängs i min lilla lilla frys. Mamma kommer och hälsa på innan vi ska gå till RK. Senare idag blir det också en behövlig höstluftspromenad.

Kvällen är bokad i fåtöljen på Norrvägen, framför elden och Modo-Brynäs.   O-3 ?

det är inte alltid lätt .

Inom loppet av bara några timmar inträffande igårkväll två saker som jag inte visste om jag skulle skratta eller gråta åt. Det var konstiga saker,       som inte ska hända.

Jag har som sagt ett litet problem när det gäller att inte smutsa ner mina mattor. Och igår gick jag in köket. Tittade på papperskorgen, förde handen mot min mun och tog ut snusen. Jag tänkte verkligen att jag den här gången fan inte ska slänga den på mattan. Och jag placerade den så fint i papperskorgen. Jag såg med egna ögon där den låg. Det här blev bra, tänkte jag och nästan klappade mig själv på huvudet.

Ett tag efter gick jag in i köket igen, och ser något som ligger på mattan. Jag sätter mig på knä och tar upp det som jag förmodar är ett ruttet löv från min blomma. Det var en använd snus. Och en nyskapad fläck. Jag fnittrade och vände på mattan...

Hur fasen gick det till? Och det blev ju ganska läskigt när jag försökte klura ut det.

Någon timme efter det höll jag på att göra mig själv blind. Jag öppnade som vanligt mitt badrumsskåp, fuktande en bomullstuss med det jag trodde var eye makeup-remover. Men jag upptäckte ganska snart, när jag närmade mig ögonen, att något var på tok. Det började rinna ur både ögon och näsa. Det snurrade till lite i hjärnan. Och tacka fan för det,          när jag dränkt bomullstussen med aceton.

Då skrattade jag samtidigt som jag grät. Bokstavligt talat. Tur att jag lever ensam!

ge mig nånting att tro på när ljuset är släckt

det försvann aldrig .

Jag hoppas verkligen inte att mina grannar hör mig just nu. För jag har återfunnit min passion till gitarren. Och det är något jag helst håller för mig själv. Ett tag till... Åtminstånde tills att jag blivit lika bra och säker som Säkert!

Men nu är det bara en roande stund med sig själv. Jag ska spela lite mer. Och dricka en kopp té innan jag somnar in för natten. Jag tänker ligga och fantisera, drömma och längta. För om 1O dagar förenas jag förhoppningsvis med mitt hjärta.

Hon som är min andra hälft och delar mina innersta tankar.
Mina allra djupaste hemligheter. Hon som är min bästa vän.     1O dagar Marlene.   

jag ska dansa fastän.

Jag ska dansa fastän hjärtat brister, dåliga bandet jag tycker inte om er, men ni täcker över ljudet av sms som inte kommer. Jag ska dansa för att hjärtat blöder.

Om ett år eller två kommer det här vara över. Om ett år eller två kommer det här vara över. Om ett år eller två kommer det här vara över. Om ett år eller två kommer det här vara över. Om ett år eller två är det aldrig över. Dansa fastän hjärtat brister.

att känna dig andas .

Dagen började mycket fint med en gratis busstur till jobbet vid 05:30. En timmes sovmorgon! Och det gör verkligen underverk att få sova till 05:00 isället för 04:00.

När jag slutat jobba kom mormor och min kusin Tom för att fika med mig. Sen fick vi ett infall och vi hamnade på museum. Det var faktiskt ganska så mysigt, tills dess att mormor fick larmet att tjuta i hela huset. "Nu rör ni ingenting barn". Vilket också mycket riktigt stod på skyltarna. Men vem var det som klappade Jesus på huvudet?!

Ja jag säger då det, mormor min lilla mormor... Vi gick hem och spelade kort och åt kalla köttbullar istället. Nu är jag hemma igen och ska ta det huuur lugnt som helst.
RSS 2.0