P I C T U R E F R O M W E H E A R T I T .


Lördag, jag har jobbat färdigt och är helt slut. Men jag kan inte riktigt slappna av,
det är någonting som känns så fel i mig. Någonting som känns som ett svart hål. Som en saknad, ja en saknad är det nog. Vart är allt som var så bra förr? Fast om allt är förlorat har jag endast mig själv att skylla... Och jag hatar mig själv för hur det har blivit med åren. Är det rätt att jag får känna mig ensam och glömd nu? JA.

Men jag antar att det blir resultatet av att vara rädd. Rädd för att förlora det ena.

N Y T R Ä N A D O C H D U S C H A D .


Dagen på stan bara svischade förbi, jag hann nästan inte uträtta ett dugg. Inget puder, inget rouge... Ett par fina leggings hittade jag heller inte så då fick det bli ett par strumpbyxor istället. Jag har nog underskattat strumpbyxor förut faktiskt.

Dock blev det ett par fina julklappar. Är det för tidigt att slå in dom än? Jag är så jultokig så det finns inte, och helst skulle jag vilja plocka fram julsakerna snart. Men okej, jag väntar. Fast en spotifylista fylld med älsklingsjulmusiken är redan kirrad.

Klockan 13:00 var jag och gymmade med pappa. Sen blev det en lång dusch med scrub i relaxrummet där, så härligt. Nu blir det vila resten av helgen, ehehehe eh.

Senare blir det mys med mamma och pappa. Vi ska äta tacos och kolla på en av de nya Johan Falk filmera. Men först lite julklappsinslagning och glögg, hahaha skoja!

S H O P P A O C H G Y M M A I D A G.

Efter att ha skickat iväg boyfriend till jobbet, somnat om på spikmattan och ätit lite frukost ska jag snart hoppa på bussen till stan. Jag hatar att åka buss, men med en nyladdad mp3 ska det nog gå bra. MUSIK I MITT HJÄRTA.

I stan ska jag köpa leggings, rouge, puder och julklappar. Klockan 12:00 ska jag tvinga mig själv att köpa en korv på stan, mot min vilja, men klockan 13:00 ska jag och pappa gymma. Efter gymmandet åker vi hem och käkar tacos innan myskvällen börjar... Jag, mamma, pappa, lite godis och två bra filmer. Hur mysigt som helst ju.

Min helg kommer bli lugn. Jobb imorgon och Brynäs-Färjestad på söndag, längtar!

N Ä R I N T E R N E T K R Å N G L A R .

Kom nyss hem efter en lång och kall promenad, och nu sitter jag faktiskt vid min bärbara dator som för en vecka sen vägrade att fungera. Nu kommer jag iallafall in på internet, dock med nätverkskabel och inte genom det trådlösa nätverket som förut. Men finns det något värre än när saker man inte alls förstår sig på krånglar?

Nu ska jag äta mat innan det blir gymmet med Jimmy, sen blir det brynäs på teven.

I L O V E G O O D S M O O T H I E S .


Jag har blivit helt besatt av goda smoothies. Och det är ju faktiskt en skitbra grej att vara besatt av. Perfekt till frukost för man blir så proppmätt och fylld av energi.

Min favorit hittills ...
Vaniljyoghurt
Mellanmjölk
En halv banan
Frusna hallon
Frusna jordgubbar
Pyttelite Blåbär / svartvinbär
Och lite toppning med kanel


Idag har jag inte hunnit med så mycket. Mattias åkte hem till via till ett tag sedan och jag har mest bara slöat. Men jag planerar att gymma med Jimmy ikväll igen, och faktiskt har jag kanske lyckats att locka med mig min käre pojkvän också. Stooort!

Men nu ska jag ta en lång promenad med bra musik och sen får vi se hur allt blir.

L Å N G P R O M M I S M E D M O S T E R .


Idag har jag varit på en härlig och lång promenad tillsammans med min underbara moster, hon som sitter till höger och verkligen ser ut att glatt längta efter att få proppa i sig frukosten. Det var riktigt härligt att gå långt och prata med henne om allt mellan himmel och jord. Och att luften ute är så frisk nu skadade ju inte heller.

Så nu är jag påfylld med positiv energi som bara den.

Strax ska jag ta en lyxdusch. Det innebär ungefär bodyscrub och en hårinpackning, och kanske att jag tar mig an mina håååriga ben som jag hatar att göra något åt under hösten och vintern... Men för andras trevnad, så ja, måste man väl kanske.

Sen kommer älsklingen hit, antar att det blir lite tv-mys och sånt ikväll. Myspysigt.

F Ö R V I D R A R T I L L F J Ä L L E N .


Nu är det snart bara en vecka kvar tills detta fina gäng drar till fjällen. Dock så ska vi inte mingla om kring i fina klänningar och kostymer och smutta champagne... Vi ska heller inte åka skidor eller vandra. Nejdu, sprit och snöbollskastning är det som står på schemat än så länge. Och det låter väldigt lockande kan jag lova! WOHOW.

J U L K L A P P A R H O S B L U E B O X .


Att vara på gymmet med Jimmy tidigare ikväll var så himla härligt. Att träna med en person som man alltid har jävligt roligt med underlättade verkligen! Och jag tror på ett återbesök redan på Torsdag. Sen kanske jag ska fundera på att köpa kort där?

Nu sitter jag och beställer lite julklappar från bluebox.se faktiskt. Gud vilka roliga, fina och smarta prylar jag har hittat. Det ska bli ett nöje att slå in i fint papper sen.

Snart ska jag fortsätta i julens tecken, jag ska strax lägga mig och skriva på min önskelista. Det är en jävligt viktig sak. För hur ska folk annars få reda på vad jag önskar mig liksom? Och att babbla upp det på beställning går inte alls, då skulle jag säkerligen glömma det allra viktigaste. Hipphurra för önskelistor och julklappar.

G Y M M E T M E D J I M M Y B O Y .

Idag har jag varit i stan med mamma och kusin Frida, hittat lite nödvändigheter och även några julklappar. Det här året ska jag fasen vara tidigt ute och noga planera varenda julklapp, det blir ju så mycket lättare och roligare då.

Snart ska jag åka och gymma.

Jo det är faktiskt sant. Jag ska följa med Jimmy till Friskis gym och testa lite, hoppas att det är tomt på folk där så att jag slipper skämmas bara. Nej det ska nog gå bra, men att hitta några passande träningskläder blir svårare. Som en trogen gammal fotbollstjej äger jag endast fotbollsstrumpor och t-shirts från olika cuper typ.

Efter gymmandet hoppas jag att vi åker och hälsar på Algot och Petra för det vore jävligt roligt. Annars får jag väl åka hem och inleda min tv-kväll. Men nu: leta kläder.

E N D A G M E D M I N A H J Ä R T A N .

Idag har jag haft en riktig helmysig dag på stan med mormor, älsklingen och mina kusiner Tom och Frida. Vi avslutade med en fetan pizza innan vi alla somnade som stockar hemma i mormors lägenhet. Fram mot kvällen åkte vi hem till Tom och Frida eftersom Tompen fyller 11 år idag, där blev det tårta och massa mys.

Nu ska jag lägga mig i min säng och kolla på tv, vilket jag endast har gjort en eller två gånger under mina 19 år tror jag. Men saken är den att jag hela tiden har trott att jag bara haft kanal 1, 2 och 4 så därför har jag ju hellre kollat i vardagsrummet.

NU FÖRST UPPTÄCKER JAG ATT JAG HAR SJUKT MÅNGA KANALER...

Några år för sent känns det som, så nu vankas det tv-kväll för min del kan jag lova.

P I C T U R E F R O M W E H E A R T I T .


Visst, det kan låta som en riktig klyscha. Men saken är den att jag verkligen gick på mitt övertalande inlägg nedan tror jag, haha. Och det är faktiskt ganska skönt att kunna göra vad man vill utan regler, ellerhur? Jag tänker inte stressa fram någon idé om vilken utbildning jag vill skaffa mig "bara för att" liksom, eller lägga ner all min tid och hela min själ på att få ett jobb nu i dessa svåra jävla tider. Nej just nu är jag bara himla glad och nöjd som det är, jag ska mysa mig fram till julen - sen får jag se vad som händer. Jag ska njuta av varenda dag och ibland göra ingenting...

A L L T H E T H I N G S T H A T I L O V E .

Jag har tänkt rätt mycket den senaste tiden, funderat över tacksamhet och över vad som gör mig glad. Och jag blir jävligt förvånad över varför jag så ofta känner mig låg, missnöjd och tror att så många har det bättre än mig.

Jag har så mycket att vara tacksam för, så många runt omkring mig att älska och så mycket att se fram emot och längta till. Varför känner jag mig nere?

Men så har jag kommit på att allt hänger på mig. Jag måste trivas med mig själv, jag måste tycka om mig själv och må bra av att vara jag. Jag måste lära mig att att vara nöjd. Nöjd med mig själv och glad över hur långt jag kommit. Jag är på väg nu.

Att oroa sig inför framtiden är bara onödigt. Jag vet inte vart jag vill ännu men det är ingen brådska. Allt kommer ju att blir bättre och lättare än vad det är nu. Och under tiden ska jag slappna av, leva, älska alla runt omkring mig och bara må bra!

Nu ska jag längta till julen, ta vara på varje mys-sekund, vara glad över att jag har en sådan fin pojkvän och vara nöjd med mig själv. Och att jag snart ska åka till fjällen med mina härliga, saknade gamla klasskompisar gör allt så mycket roligare!

Skitsamma om det är en tråkig Söndag nu, jag ska mysa och vara lycklig iallafall :)

E N G R Å O C H R E G N I G S Ö N D A G .

Söndag. Det regnar. Det är grått. Segt. Segt. Segt.

Jag skulle verkligen vilja ha något att göra nu. Något roligt, jobbigt, viktigt eller bara vad som helst. Även om jag är ganska dålig på att hålla koll på dagarna nu när jag inte går i skolan så känner jag direkt när det är Söndag. Ja det känns i kroppen, i humöret och i luften. Och bara namnet Söndag får att bli jävligt seeeg.

Jag är hemma hos Mattias nu och vi sitter vid varsin dator, roligt va? Men vi har faktiskt fönstret öppet så lite frisk luft får vi allt i oss, ehehe eh. Fast jag ska trotsa Söndagen snart tror jag och försöka göra något roligt, kanske baka lite? Vad som helst som gör att Ensam mamma söker kommer att börja lite lite fortare liksom...

G Ä V L E O C H B R Y N Ä S N Ä S T A .

Strax ska jag åka ner till Gävle och kolla på mitt älskade Brynäs med min jättefina pojkvän och svärfar, och det ska bli väldans roligt och trevligt. Om det är något jag älskar så är det att kolla på Brynäs live, mmm. Men nu ska jag titta lite på Mattias när han spelar fifa innan vi åker. Tur att det regnar, det är mysigt att åka långt då.

M I T T B R Y N Ä S M Ö T E R R Ö G L E .


Sitter nu med datorn i knäet och kollar på Brynäs mot Rögle, och herrejävlar vad spännande det är just nu. På lördag är jag faktiskt bjuden av svärfar ner till Gävle och kolla live, underbart härligt. Nej det finns nog inget härligare att kolla på fan.

Tidigare idag har vi jobbat lite med veden, sen blev det en god middag på HotChili. Annars har det inte hänt så mycket idag. Resten av denna kväll ska spenderas i myskläder framför Sagan om de två tornen, och kanske kanske lite popcorn? Hmm.

POPCORN ÄR FAKTISKT INTE SÅÅÅ ONYTTIGT...

Imorgon ska jag träna lite i gymmet här i Via, som ligger i rummet alldeles nedanför mig faktiskt. Man kanske borde utnyttja denna nyttiga tillgång lite oftare kanske?

G I V E M E O N E T R E E H I L L .


Min vistelse i Ljusdal har gjort mig beroende av One tree hill. Eller beroende och beroende, jag har insett att jag måste se exakt alla avsnitt och säsonger och DET är inte alls likt mig. Jag har aldrig någonsin haft orken och lusten att följa en serie.

Men inatt hände det något. Jag kom in i en annan värld. Och nu måste jag bara få tag på alla 7 säsongerna. Det kan krävas mycket slit, smörning, vassa armbågar och päningar men det kan nog gå. Jag gör vad som helst. Nästan. Eller inte. Haha.

Även att min morfar (egentligen min låtsasmorfar men ändå inte) är väldigt bra. Min bror ska sälja sin moppe som morfar lånat ut pengar till, men istället för att morfar ska få tillbaka pengarna så ska jag och lillebror få dela på tusenlapparna, hurra!!!

S I S T E R H A Z E L .

Klockan 11:55 tog jag bussen från Ljusdal efter en natt med sjukt konstiga drömmar. När jag kom hem upptäckte jag att vårt internet inte fungerar, alltid samma förskräckliga känsla ellerhur? JHdkhdsakhäösädöojndshuedkalfittaMNBAH.

Tränade crosstraining varvat med styrka i en timme istället, av ren ilska. Att fippla med modem och sladdar utan framgång kan verkligen få en att orka träna tills man spyr av utmattning. Okej nu spydde jag ej, men jag tränade så jag kom över allt.

Vad är internet värt när man kan träna liksom?

Hahah haha ha.

HAHAHAHAHAHA HAHA jag är så jävlarns rolig.

Nu är jag i Via och väntar på att Bonde söker fru ska börja. Medans lyssnar jag på gamla Sister Hazel låtar och drömmer mig bort. Nog var skoltiden en bra tid alltid...

Ja och nu längtar jag till fjällenresan med mina old classmates, wohow fett!

I A M S T I L L I N L J U S D A L .

Idag har jag lekt kontorist på skidgymnasiet i Ljusdal ungefär hela dagen. Men det har varit roligt, det blir vad man gör det till liksom. Och Marlene är fasen alltid rolig.

Ingen vet hur fort jag somnade igår, men som tur var somnade Marlene ungefär lika snabbt hörde jag, medan de andra tjejerna låg vakna. Och det förklarar varför jag var helt jävla pigg och utvilad innan klockan 9 imorse, det var länge sedan sist.

PS, jag har sett the other side of Ljusdal idag och det var verkligen svinkallt there.

Nu ska jag värma lite käk faktiskt, stannar här även inatt. Och i och med det måste jag följa med Marlene på deras träning och kolla. Fy, sitta där och känna mig svag.

MEN JAG ÄR FAKTISKT RÄTT STARK.

Fast det kan ju faktiskt vara kul att se skidåkare som plågas, ellerhur? Hehehe he.

L E T I T S N O W L E T I T S N O W .


Godmorgon. Sitter just nu på Slottegymnasiet i Ljusdal med Marlene, och här ute snöar det faktiskt. Kanske inte riktigt så mycket som på bilden, men nästan. Fan vad jag älskade att vara på den här skolan för något år sedan, hihi, det var nästan sjukt hur bra jag trivdes i Ljusdal. Men i dagens läge är jag mer sansad och mogen, typ. Men som sagt känns det riktigt skönt att komma bort ett tag, jag behöver det.

I N G E N K A N F Ö R S T Å M I G N U .

Som sagt har min söndag verkligen inte varit bra och det är ingenting jag direkt vill dela med mig av. Det finns ingen som kan förstå och ingen som ska behöva förstå.

Jag har legat i sängen exakt hela kvällen och kollat på tv. Och här ska jag ligga tills klockan 06:30 imorgon då jag ska upp och ta en skön dusch innan jag följer med Marlene till Ljusdal. Det ska bli så skönt att lämna allt ett tag och komma bort, även om det inte är 100 mils avstånd. Men andra tankar behövs verkligen, verkligen nu.

Det är lättare att falla med ena foten utanför... Men jag ska nog komma tillbaka.

M E D E N A F O T E N U T A N F Ö R .

Jag är helt tom och har inte gråtit såhär mycket på flera år. Helst av allt hade jag velat hoppa över dagen, men jag antar att det är någon mening med detta.

Just nu är jag bara glad över att jag inte har förlorat någon jag älskar, och att jag har riktigt fina människor runt om mig. Allt kunde ha slutat sämre, och nu gäller det bara att se framåt. Men ett sår som sitter djupt inne läker inte över en natt...

Jag ser framemot en bra dag i Ljusdal imorgon och hoppas på att få skratta lite.

E N H Ä R L I G T B R A L Ö R D A G .

Jobbet idag gick alldeles utmärkt. Personalen är så jäkla härlig så att stressen glöms bort, hur bra är inte det liksom? Men när jag kom hem var jag helt slut och har sedan dess legat i soffan med älsklingen, mamma, pappa och en maaassa godsaker. Skön lördag, yes. Nu ska jag ta en dusch och hoppa i säng och söva.

G O O D M O R N I N G .

God morgon, klockan är strax efter 9 och jag känner mig halvt utvilad och halvt jättetrött. Men jag ska ta mig upp nu och äta lite frukost och göra mig iordning, för klockan 11:00 ska jag iväg och jobba på Dackås. När jag slutar kommer Mattias och hämtar mig, sen är det Brynäs på teven som gäller. Hoppas att det blir en bra dag.

T I T T A R P Å J O H A N F A L K N O W .


Ligger i soffan och har just kikat klart på en av de nya Johan Falk filmerna, otroligt bra. Riktigt gagagawowowowohohohah-bra. Nu ska vi hyra den andra filmen och börja kika. Och att Joel Kinnaman är med gör inte filmerna sämre precis. Nu kör vi.

T A K E C A R E O F M Y S E L F D A Y .


Idag har jag verkligen haft en underbar dag i min ensamhet. Det började bra med att jag sov ut riktigt ordentligt och åt en jävligt god frukost med jävligt gott té till.

Körde sedan crosstraining varvat med styrketräning i ungefär 45 minuter till min bästa spotifylista. Det var grymt skönt och jobbigt. Tog en lång och skön dusch efter det med mitt nyinköpta body scrub från LdB, hur underbart som helst. Som pricken över i:et lyxade jag till det med hårinpackning. Eh what's wrong with me?

Sedan följde insmörjning, nagelfixning, ögonbrynsplockning och hårtorkning innan jag volumemastrade håret. Känner mig som en helt ny människa nu. Nästan. Typ.

Mamma hade gjort den godaste salladen jag någonsin ätit tills jag var klar med allt fix. Nu ligger jag i soffan framför en brasa med mamma och pappa och ska kika på en film. Senare ikväll kommer även my dear boyfriend och myser. En toppendag!

N Ä R J A G Ä R H O S D I G .

Mina drömmar blir allt mer sjuka och konstiga. Det går inte att förklara men det är så verkligt, så sjukt, så overkligt och hemsk på samma gång. När jag vaknar på mornarna tar det flera minuter att bli av med känslorna som bubblar i mig och inse att allt bara var en dröm. Ibland blir jag besviken efteråt, ibland bara jäkligt lättad.

Nu ska jag köra lite crosstraining innan jag ska ta en lång, varm och skön dusch. Resten av dagen så ska jag försöka småplocka lite här hemma och myspysa bara!

J U S T H A V E T O L O V E C H A I T E A .


Chai tea och några avsnitt av äntligen hemma blev det tonight, så mysigt så gott.

C O S M O P O L I T A N I S H E R E .


Idag när jag kom hem såg jag att Cosmopolitan äntligen hade kommit, undra om den kommit redan i onsdags när jag var hemma? Hur som helst så följde det med gratisprov på dom två shampoosarna jag velat prova. VILKEN JÄKLA LYCKA VA!

Har hört så mycket bra om TRESemmé och har funderat på att slå till. Men sen såg jag en reklam med Nivea Volume sensation och blev nyfiken även på det, så vad passar bättre än detta liksom? Och bra läsning i min ensamhet får jag ju, wohow.

T E X T O F T O D A Y 15 O K T O B E R .

Idag vaknade jag upp i Via men blev ganska tidigt hämtad av mormor. Jag skulle till stan och köpa present åt farmor som fyller år idag. Klockan 15:39 åkte jag hem till Forsa och följde med mamma och pappa och firade henne. I love smörgåstårta.

Nu sitter jag i soffan och kollar på Linköping mot Brynäs där Linköping tyvärr leder. Ikväll är det bara pappa och jag hemma så jag ska ligga här i soffan hela kvällen och kolla på tv4 Anytime. Gud vad jag älskar att vi har det, så jävla bra om man råkar missa något program vilket ofta händer mig. Och ingen reklam är det där.

Dagens klädsel: leggings och lång rutig skjorta i grått och rosa.
Dagens humör:
lite halvseg med huvudvärk, men ändå nöjd.
Dagens hår:
låg hästsvans med uppsatt lugg, har sjukt fett hår.
Dagens musik:
nöter Melissa Horns alla nya fina låtar.
Dagens köp:
present till farmor samt body scrub och bodylotion.
Dagens lycka:
jag superhissar tv4 Anytime och svt play on my tv.

Nu ska jag se klart på matchen innan jag tvättar bort sminket, hoppar i pyjamasen och påbörjar min tv-kväll i min ensamhet. Imorgon är det dags för Fredagsmys!

S I M P L E L O V E @ W E H E A R T I T .

I G O F R O M W O R K T O W O R K .

From work to work var det yes. Efter några timmar och några hundra gjorda mackor på Dackås kom Mattias pappa och hämtade mig, dags för ännu mer hard work work med veden. Snacka om att vara eftertraktad i vedbranschen alltså.

Vad är jag för en arbetsnarkoman egentligen?

Jag kände inte till denna hårt arbetande sida hos mig själv. Inte mamma och pappa heller, dom är helt imponerade. Men allt är inte bara som en woho-känsla, kroppen börjar skrika av mörhet och smärta. Tur att man är ung och uthållig. Ung iallafall...

MEN JUST NU HAR JAG DET JÄVLGT UNDERBART :

Jag ligger här nyduschad, helt naken i Mattias säng med datorn på magen, lyssnar på Melissa Horns nya album och inväntar Bonde söker fru. Kan man
ha det bättre för tillfället? Det skulle vara en Ben&Jerry's då men annars är allt gr8.

P L A S T I K K I R U R G E R N A S O O N .

Ja snart är det dags för Plastikkirurgerna, klockan 20:00 närmare bestämt. Reality tv-serier är nog det enda jag klarar av att följa faktiskt. Hurra för Bonde söker fru och Ensam mamma söker liksom. Men Greys anatomy, Andra Avenyn och sådana serier kan jag bara inte följa, jag blir rastlös och förvirrad. Logisk förklaring tack?

Just nu är Mattias på innebandy och jag sitter här med ont i magen. Ska bädda ner mig i sängen nu och kolla om jag hittar något bra reality program på teven, haha.

Å T T A T I M M A R S H A R D W O R K .

Min morgon började klocka 05:30 hemma hos mormor med lite té och frukost, sen begav jag mig till Dackås klockan 07:00 och började jobba. Rätt så trött ja.

Det har gått riktigt bra, jag har redan testat på och gjort de flesta av mackorna och även tacos så nu hoppas jag bara att de sätter sig i huvudet tills på Lördagarna då det blir stress stress stress... Imorgon blir det också jobb och mer macknötning.

Efter fyra timmarspasset på Dackås blev det ett fyra timmarspass i Via med veden. Jag lovar, det enorma vedberget är lite av ett evighetsjobb som kommer att räcka i 1000 år. Hur man än klyver och klyver känns det inte som att vedhögen krymper.

Så nu är jag riktigt jävla trött och mör i kroppen. Ska dra på mig myskläder snart och inleda min tv-kväll. Senare ikväll åker jag till mormor igen och sover, love her.

E S C A D A D E S I R E M E I N M Y <3 .


Mina älskade parfymer! Men faktum är att parfymer är något jag börjat gilla nu på senare tid. Förut har det inte funnits pengar eller intresse alls och Date-parfymerna fick faktiskt duga. Men det var tider det, jag får discokänsla liksom. Date party!

Nu älskar jag att dofta gott och parfymerna jag använder nu är parfymerna ovan. Beckham signature och Adidas fruity rythm till vardags. Escadas Desire me luktar himmelskt gott så den används när det får bli lite lyx, haha. Men parfymer är kul ju.

G O D K V Ä L L E V E R Y B O D Y .

Just nu ligger jag i soffan och kollar lite lite lite på Tinas cookalong. Fast det var meningen att jag skulle kolla på Sveriges fulaste hem, men precis när jag myst ner mig här i soffan kommer jag på att vi inte har 3:an på den här teven. Saaaaatan.

Och orka lyfta på arslet och byta rum liksom?

Mötet på arbetsförmedlingen tidigare idag gick bara bra och efter det så åkte my boyfriend och jag hem till Forsa. Väl hemma fick jag ett otroligt sug efter att laga mat, och vips så stod jag vid spisen och lagade till lite pasta och en köttfärsröra med kantareller, grädde, vitlök och lite annat smått and gott. Och det funkade!

Om en timme åker jag till mormor i stan och sover, jobb 07:00 väntar imorgon.

E N H E K T I S K V E C K A V Ä N T A R .


Nu känner jag mig otroligt mycket mer seriös då jag precis insåg vilken hektisk vecka jag har framför mig. Hektisk för någon som är en van slapperska alltså...

Men jag känner mig förberedd. Jag har nyss skickat in mitt (min som det tydligen heter?) CV till min handläggare och det känns banne mig helt okej. Det blev inte så kort och opersonligt som jag trodde. Varför anstränger man sig icke oftare?

Jobbet på Dackås ska nog också gå bra, jag jobbar med svärmora första dagen så jag får hoppas att hon är snäll mot mig. Nu lät det som att hon inte brukar vara det men så är det ju för tusan inte. Jag ska lära mig göra mackorna där nu.

Angående Brynäs match så ska det nog också gå vägen, toppform or what? Yes.

M Ö R O C H N Ö J D I K R O P P E N Y E S .

Vet ni vad jag har gjort för något roligt idag?

En spontan gissning?

Jo men bara en gång plz.

Okej, jag har varit ute och jobbat med veden i Via. Lite oväntat ellerhur? Men skämt o sido, fatta vilka muskler jag kommer få efter allt slit. Kanske. Eller kanske inte. Men jag känner mig otroligt viktig som anställd här i the Hansen family, ehe.

Nej nu kände jag att jag var väldigt oseriös. Uscha. Jag får ta och tvätta ansiktet, borsta tänderna och komma tillbaka strax med ett nytt försök. Too mör helt enkelt.

V I A V E D K L Y V N I N G A B .

Efter vedkapningen här i Via för några veckor sedan väntar såklart vedklyvningen. Och det är vad vi har sysslat med idag, jösses vad jag arbetar hårt här alltså.

Jag tror jag ska ange det som en anställning på mitt cv, Via vedklyvning AB. Ja det ska jag banne mig göra, gud vad eftertraktad man skulle bli liksom. Oslagbart.

Jag ska faktiskt sätta mig och knåpa ihop ett cv strax, men vedklyvningen struntar jag nog i va. Uscha vad jag inte känner mig motiverad att skriva nu. Meriter: eh va?

Men om ett tag blir det tacos här som vi åt hemma hos oss igår, yammi yammi...

F Ö R N U Ä R D E T F R E D A G S M Y S .

Idag har jag varit mycket effiktiv må jag säga. Jag har tvättat, dammat, dammsugit hela huset, plockat ur och in i diskmaskinen, bytt sängkläder och småplockat lite allmänt sådär. Och vad bra det känns nu.

Snart vankas det tacos här med storfamiljen (vilket innebär mamma, pappa, lillebror, hans girlfriend och min boyfriend) och sedan fortsätter fredagsmyset framför teven med massa onyttigt. Det är något speciellt med helger, vare sig man är arbetslös eller icke! Kanske är det mest för godisets skull? Skoja bara eheheh.

Det enda som tynger mitt hjärta är att jag borde skriva ett cv eftersom jag måste till arbetsförmedlingen på måndag, men det löser sig - sa han som sket i slasken...

I T A K E T L Y S E R S T J Ä R N O R N A .

Kom hem från bion för ett tag sedan, hann precis hem och se Brynäs vinna på bortais över Södertälje. Filmen vi såg var "i taket lyser stjärnorna" som jag velat sett hur länge som helst men aldrig fått tillfälle att se. Men nu när den äntligen kommit till bion i Forsa kan man ju bara inte missa den. Väldigt fin och sorglig film.

Nu ska jag dricka asmycket vatten och sedan mysa film med baby. Water now plz.

Yesterday

Just ja, jag kan ju berätta hur det gick på Dackås igår. När jag kom dit var jag redan schemalagd varannan helg, så jag fick lära mig lite om hur allt fungerar där plus lite diskning. Jätteroligt och spännande, nu hoppas jag bara att allt går bra!

J A G H A R B A K A T B U L L A R I D A G


Idag har jag och min boyfriend bakat bullar. Och faktiskt var det första gången som jag bakade mina egna bullar, men goda blev dom. Mattias äter helst degen.

Igår kan man också säga att vi bakade. Eller okej... Vi åkte ner till mina kusiner och tvingade dom att baka kladdkaka till oss. Vi satt där vid köksbordet medan min 11-åriga kusin bakade för fullt i köket och min moster kokade té och dukade fram.

Kändes jäkligt kungligt!

Snart är det palt och fläsk till middag här, en riktig karlmat men som jag älskar det. Och ikväll ska jag på bio med min moster och kusin, det ska bli mysigt men jag tänker inte berätta vart det är vi ska på bio.

Det är iallafall inte i Forsa där inträdet kostar 50 :- inklusive fika och en lott, ehe...

För imorgon smäller det och gäller det

Jag ska på Dackås imorgon. Och nej, jag ska inte dit och fika denna gången...

Jag ska provjobba eller vad man kan kalla det, jag ska träffa chefen och lära mig att jobba liksom. Jag är otroligt nervös men också otroligt tacksam. Min svärmor jobbar där och när dom behövde extra-personal hade hon frågat om hon inte kunde höra med mig först. Hur gulligt och snällt är inte det? Det här är en chans att ta vara på. Men jag kan berätta mer imorgon när jag vet lite mer. Nu hockeytime.

J A G H A R S T I C K A T M Ö S S O R L O L


Yeah fuckers... Jag har stickat 2 stycken mössor under min vistelse i fjällen. Lite fult sådära att mönstret kommer just därifrån Åre och att mössan heter Åremössan.

Jag gick verkligen hårt in i min roll som fjällmänniska.

Idag har jag hjälp till med veden i Via igen och sen ätit mat, annars har det inte hänt mycket. Ikväll blir det Brynäs på teven och sen åker vi hem till Forsa och sover. Och imorgon smäller det och gäller det, men mer om det senare. Mysdags!

Bilder från fjällen






Lite blandade bilder från Duved, Åre och Östersund. Min moster med familj kom även upp över helgen då en av mina kusiner hade sm-kval i Östersund. Det skönt att vara home, jag saknar inte snön. Kanske när det vankas skoter och pimpling.

Home sweet home

Nu är jag hemkommen från fjällvärlden. Det är absolut härligt med den friska luften, kyla, snö och alla berg. Men någonfjällmänniska är jag inte. Bilder kommer sen, nu ska jag njuta av att vara hemma med mina älsklingar.
RSS 2.0