bränner det tomma .

Aldrig någonsin har steget, mellan att vilja och våga, varit så långt. Det är något i mig som säger att jag borde chansa samtidigt som det känns mest rätt att bara vänta. Bara vänta. Och aldrig någonsin har det känts så långt till Stockholm heller.

bed head bed head .


Jag är totalt beroende av denna fina och underbart doftande bed head produkt. Trots att jag inte är någon dumb blonde, haha. Tack för att jag har en vän som snart är utbildad frisör och lär mig hur man ska ta hand om sitt hår. Så behövligt.

Nu ska jag titta på 2 1/2 men och äta glass. Håller på att ladda kameran också!

säkert säkert säkert!

"ingen skratta åt poängen, kanske för jag hade glömt vad poängen är med allt här"

sänk dina murar .

Här går det undan! Jag fick energi från ingenstans och har redan avverkat en promenad, handlat lite nödvändigheter (eller ja, en orkide och ljus) och jag har redan tvättat mina skitiga mattor. Jag råkar alltid tappa smink på badrumsmattan och råkar alltid slänga använda snusar på köksmattan. Och skitiga fötter har jag!

Nu blir det lite té innan jag tar tag i disken och golven. Och jag kom på att jag har glass i frysen och att mamma och pappa har en kamin, oslagbar kombination ikväll?

ska ska måste vill .

Dagens glamorösa plan är att tvätta mattor. Och diska, dammsuga, promenera och sedan fira med att baka. Men det känns lite motigt just nu. Jag mår så dåligt varje dag när jag vaknar. Jag mår illa, är rastlös samtidigt som jag är trött, är ledsen, tung i huvudet och allmänt inte okej. Jag har ingen aning om vad det är med mig...

Och idag saknar jag Marlene extremt mycket. Att ringas varje dag är inte tillräckligt.

som thomas di leva .

Vilken kväll. Vilken himla lugn kväll. Jag och Frida har varit hos morfar och städat. Vi fick (för en gångs skull) äkta coca cola och (som vanligt) några hundralappar för vår godhet. Vi pustade ut med lite äppelté och en film hemma hos mig sedan. High five!

Nu ska jag lägga mig och drömma om Thomas Di Leva. Eller kanske inte. Men jag måste erkänna att jag faktiskt gillar honom. Han är så rolig. Så klok. Och på något konstigt sätt bara skön att se på. Jag skulle nog vilja vara som han faktiskt. Heheh.

snart är det inte roligt längre, snart är det för svårt att se tillbaka på, snart är det borta

one day in hell .

Jag tackar mig själv för att jag sov rätt många timmar inatt. Dagen på jobbet har nämligen varit kaos. Jag tror att hela Hudiksvall var där, samtidigt. Helvetesdag...

Men nu är jag hemma. Och snart ska jag få pizza innan jag ska hänga lite med the one and only Frida. Vi ska faktiskt gå till morfar och tjäna lite pengar = städa och dricka freeway cola. Jag är sjukt trött så det blir nog en skön Lördag. Och feeeet.

Nu ska jag vara duktig och vika tvätt innan jag åker till norrvägen och äter pittsaa!

om ett år eller två .

Goodmorning. Jag har funnit ett nytt favvoté nu på morgonen, ett med äpple och kanel. Men nu har jag inte tid att snacka skit. Tiden springer i väg och jag måste ta mig ut i tråkvädret för att hämta bilen. Sen är det raka vägen till jobbet som gäller. Det ser ut som att det blir en tuff och körig dag. Tur att Linn är med. Vi är ju bra vi.

kl 03.00 på natten .

Lyssnar på Thåström – Fanfanfan - Kl. 03.00 på natten, och det passar in på alla tänkbara sätt. Klockan är nämligen runt 03.00 på natten och det var nånting som fastnade på mig, nåt som aldrig helt försvann. Det blir jobbigt att försöka somna nu.

Men imorgon väntar en tuff arbetsdag så jag har inget annat val. Förra helgen med tre timmars sömn är nu ett minne blott. Men jag lyckades ju få energi av alla tankar.

Ikväll har jag haft en trevlig spelkväll med Emilia, Nicklas och Thony. Snacka om att man är ett geni. Men nu är jag riktigt trött efter allt glänsande, så hopp i säng bara!

sohohooom vi dansar .


Emilia och jag har varit ute i skogen idag. Dansat har vi också gjort. Och planerat Fredagskvällen. Om det blir som vi vill är det "på rymmen" med bilarna som gäller!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen. Men innan måste jag äta upp min kalla gröt. Vilket lyxliv man lever. Men jag kommer inte ifrån bordet förens jag har ätit upp. Det är tur att jag har sådan pli på mig själv... Slutligen vill jag bara skrika rakt ut till Marlene: VARFÖR I HELA HELVETE ÄR DU INTE HEMMA MED MIG I HELGEN? VARFÖR!

hatar snygga killar .

Min fridfulla kväll i fåtöljen tog nyss en oväntad vändning. Jag kom på att jag är så pass vuxen nu för tiden att jag är så illa tvungen att betala räkningar. Och att det verkligen var dags för det. Fan vad jag satte té i halsen när jag såg min 3-räkning.

Jag hatar snygga killar som lurar på små flickor mobiler på stan. Jag hade redan en fungerande mobil? Men det skulle bara kosta mig 99 spänn i månaden? Taget.

Och nu rullar flera hundralappar iväg i månaden. Jag fattar inte? Jag hatar snygga killar. Fan vad jag hatar dom! Och jag hatar att jag betalar ytterligare en hundring på min andra mobil, som ligger i en låda. Fan, jag är väl inte gjord av pengar! Men lite dum i huvudet kanske jag är. Fast det är ju inget jag kan ändra på över en natt.

Och att ringa till Marlene minst en gång var eviga dag går inte heller att ändra på!

på en dag som förut .

Det finns en man i vårt vackra land, som med ett enda ord kan förklara ett helt kaos i mig. Jag vill så gärna kunna förklara tillbaka vad han betyder för mig, men jag kan verkligen inte. Så Lars Mattias Winnerbäck, om du läser detta: jag älskar dig såå!!!

Nu ska jag koka mig lite svart té och göra det jag är bäst på. Nämligen att sitta i mitt favorithörn i min favoritfåtölj och bara andas lugnet. Mörker. Och att en doft av nytvättade kläder sprider sig i min lilla lägenhet gör inte saken värre. Jag ska även skriva. Ja jag är verkligen glad att jag tycker att det är skönt igen. Det får mig att lämna saker bakom mig, vara kvar och se framåt på samma gång. En störd känsla.

men stackars greiss .


Ännu en tung förlust för mitt Brynäs. Thomas Greiss har verkligen inte fått en skön start i målet, och jag tycker så jävla synd om honom. Men nästa match blir nog bra.

Nu sitter jag uppe på norrvägen med Mattias och Frida. Trots förlusten har vi haft en trevligan kväll. Dessutom så har jag hunnit tvätta två maskiner tvätt. Och det känns ju alltid skönt. Jag tänkte lägga mig i soffan nu och kolla på min kära Ernst Kirchsteiger innan jag beger mig hemover. Där väntar min favoritstund i fåtöljen.

new in new in new in.


Ja nu är jag redo för den kallaste vintern ever. Först: upp till norrvägen och äta.

time after time .

Jag är vaken, men inte fräsch. Känslan av att vara helt orkeslös och svag smyger sig på, med snor och slem. Men jag vet vad som ska få mig att må bättre just idag.

Mössan åker på, och tillsammans med musiken ska jag gå långt. Och sakta. När jag känner mig fylld med energi blir det må-bra-shopping på ica innnan jag beger mig upp till mitt gamla hem. En brasa, en lillebror, en hockeymatch, té té té och ett lugn.

Min kameraladdare ska jag ta med hem också, så bloggen inte förblir så texttråkig!

ja helvete vad fula .


Jag älskar oss. Och jag älskar hur ful vi är. Fast mest saknar jag oss tillsammans.

åtta månader sedan .

Som jag har blundat. Som jag har sovit. Som jag har lyssnat. Som jag har tänkt. Som jag har pratat med M. Och som jag har läst min dagbok som jag hittade nyss.  

Det var ingen rolig dagbok á la Sara 10 år. Det var en dagbok som jag skrev i för 8 månader sedan. Där jag skrev om hur jag levde då. Om hur jag ville att det skulle bli. Och om hur jag trodde att det skulle bli. Jag var tvungen att uppdatera den med rätt många sidor nyss, eftersom inget längre är som det var. Eftersom inget blev som jag trodde. Och nu har jag kommit fram till väldigt, väldigt mycket... Mycket bra.

Från att ha framtiden planerad med sambo och allt, till att bli helt ensam och så ny.

För första gågen inser jag hur mycket min tatuering betyder för mig. Jag inser hur min bästa vän räddade mig. Hur sommaren var den bästa på länge. Hur personer som inte ens vet om det, har burit mig genom allt det tuffa. Inte ens en enda aning.

Det är skönt att bara jag vet. Och min bästa vän. Det är skönt att faktiskt få känna sig lyckad över att vara här och nu. På något sätt kändes det fint att läsa om allt jag skrev. Ja, det känns som en bra bekräftelse på att det verkligen är över. Nu får jag vända blad och skriva vidare. Och det känns så spännande. Jag ska ta chansen.

Det enda som känns jobbigt är att jag har min bästa vän 30 mil härifrån när jag behöver henne mest. Men det, som allt annat, klarar vi. Nu börjar ett nytt kapitel...

det här är min tid .

Med mig i soffan har jag det nya albumet, Håkan Hellström – 2 steg från paradise, och allt som snurrar i mitt huvud ikväll. Det är mycket, det är konstigt, det är sjukt, det är fint och det är allt. Han är kanske inte lika bra som L.W på att sätta ord på mina känslor. Men bra nära. Och jag kanske behöver se på allt från ett annat håll?

du är snart där .

04:00 är inte min favorittid på dygnet. Speciellt inte dagar som dessa. När det är svart och jättekallt ute. Och när täcket är det enda man behöver för att överleva.

Nu är jag trött och nöjd. Men glad i vetskap om att två dagars ledighet väntar mig.

En rejäl förkylning börjar smyga sig på, så därför tänker jag skita fan i alla måsten ikväll. Jag har köpt glass och gjort det mysigt i soffan. Så där tänker jag bara vara.

inteförkärleksskull .

Du får om du vill, det blir trångt, för min soffa är smal. Men den rymmer en dans. Svart eller vitt, tycks ha somnat i fåror och skal, men det rör sig nånstans. På kärlekens vis blir det lätt en kliché. Och fåfängan söker en segertrofé. Med löften som stag, faller allting omkull. Så för din, och för min, men inte för kärleks skull...

Så allting du sagt eller gjort, eller vill hålla kvar, blir kvällsfotogen. Och allt jag fördömt och förnekat är springande dar, på tappra små ben. Det finns nu, det finns då, det finns sen om du vill. Men det finns inget annat att hålla sig till. Och allt blev så mycket och kvoten är full. Så för din, och för min, men inte för kärleks skull...

När som jag tröttnat på jag, min och mig, blir jag svag, blir jag rädd, att nånsin förlora dig. Håll om mig inatt. Om du finns, om du kan, om du vill komma hit. Kom hit, kom hit och slunga mig rätt in i smeten. Jag faller med flit. Utmana mig inatt.

en vanlig kväll bara .

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!
Yeah, så här roligt brukar vi ha det i Ljusdal. Här är min, Marlenes, Fridas, Ericas och Veronicas dans vi gjorde i Lördags. Marlene var ganska full när vi spelade in, hihihi.

mina nya glasögon .


Jag har fått glasögon. Snygga va? Måste ha dem jämt, resten av mitt liv. Hehehe.

Dagen på jobbet har varit otroligt lugn, skön och lååång. Jag har mest ätit tacos, pladdrat på och fikat. Precis som det ska vara. Nu är jag på vallvägen där jag ska sova inatt. Klockan är ställd på 04:00 imorgonbitti. Det ska faktiskt bli skönt att få jobba ett förmiddagspass efter två eftermiddagar i sträck. Sen är jag ledig 2 days.

Nu ska jag duscha, göra té och titta på Äntligen hemma innan det är dags å söva!

från och med du .

MEN vad skönt jag sover nowadays. Det måste vara för att jag jobbar, lägger mig i tid och kliver upp när det fortfarande är morgon. Ligger det nån sanning i det, nää? Hur som helst. Klockan är snart så pass mycket att jag måste klä på mig och göra mig jobbklar. Jag åker in en timme tidigare, och chillar med en fika innan jag börjar.

Är magen glad är människan glad. Och är det lugnt och soft på jobbet blir jag glad.

tillbaka där vi var .

Lugna dagar på jobbet, det gillar jag. Men det hjälper tydligen inte mot min trötthet. Det måste vara mörkret. Och jag borde få i mig mer friskluft och ljus.

Jag har precis duschat, pratat med min älskade fina vän, tänt lite ljus och ätit en överbliven fin räkmacka från jobbet. Nu ska jag bara dricka en kopp té innan jag faktiskt ska hoppa i säng. Fast säng var väl att ta i kanske, för jag ska hoppa ner i min soffa som agerar säng i mitt glamorösa liv. Ja det gäller liksom att prioritera!

För övrigt är jag ganska ledsen och förvirrad. Jag behöver Marlene. Jag vill ha oss.

tio sköna timmar .

Tio sköna timmar har jag sovit inatt. Och jag har varken drömt eller vaknat någon gång! Nyss drack jag kaffe, sen gick jag ut och var ute i 20 minuter. Det blev en promenad för luftens skull och inte för motionen, hehehe. Det har jag inte tid med.

Om en timme går bussen till stan. Ett eftermiddagspass väntar. Jag hoppas att det går fort, för jag vill gärna hem igen och lägga mig på soffan. Med spotify. Stirrandes i taket. Pratandes med Marlene i telefonen. Tänkande. Och glad för en del saker...

På tal om glad. Jag kanske har fått ett litet nytt extrajobb med enoooormt mycket ansvar, där jag får hålla på med det jag tror jag brinner för. Spähännande. Hoppas!

vi vill ha mera .

Vad säger man efter en helg som denna? Way too lite sömn, mycket skratt, mys, tok, alkohol och annat roligt. Marlene är världens bästa, hon och jag, hon och jag. Vårt namn är mycket och vi vill ha mera. Helst serverat på ett silverfat, utan jobb.

Nu ska jag hoppa ner under täcket och ta igen all förlorad sömn. Tack gode gud för att jag börjar klockan 13:00 imorgon. Jag kämpar rejält med ögonen som går i kors.

Men jag behöver fundera lite på livet också, tänka igenom precis allt, what a mess!

ha ha ha ha ha ha ha .

Vilken rolig Fredagskväll det blev. Jag körde för första gången på en nykter utgång. Skittråkigt. Men sen blev det efterfest i Tallåsen och det är andra grejer det. Ha ha ha. Klockan 06:00 åkte vi hem. Klockan 07:00 somnade jag på mitt mitt golv med en filt. Klockan 10:00 klev jag upp. Klockan 11:00 började jag jobba. Helt kanon.

Så ni kan ju gissa att jag mår som en fitta idag. Tack och lov att jag jobbar med kaffe och sötsaker. Nu är jag hemma och ska strax ladda om. En dusch, lite fix och sedan bussen till Ljusdal igen. Ikväll ska jag inte vara nykter på en fläck. Yiieeaaoo!

Men 6 timmars sömn på 2 dygn känns fan lite farligt, tur jag har Marlene by my side.

en otrolig bra dag .

Klockan 04:00 slog jag upp min gråa/gröna/blåa ögon och var riktigt pigg. Trots en jävulsk natt. För det första inbillade jag mig att jag blev störd av fullmånen, därför vaknade jag var och varannan timme. Och för det andra drömde jag en mördande underbar dröm som innehöll en hockeyspelare och mig. Ni kan föreställa er resten!

Fredagsförmiddagen på jobbet var ovanligt lung och skön. När jag slutade så kom Emilia och fikade med mig, sen har vi ränt på stan litegranna. Och nu är jag hemma.

Ikväll tar vi bilen till ljusdal och agerar chaufför/nykterist/livsnjutare. Det känns som att det kan bli en riktigt härlig kväll. Stockholmsbrudarna kommer ju hem! Men nu ska jag äta kallkorv, lyssna på hög musik och sen ta en dusch. Jag älskar Fredagar.

if it is my last .

Men vilken strålande höstfin dag jag har haft. Emilia och jag har varit ute hela eftermiddagen, och självfallet hade vi kaffe med oss. Vi är sånna där riktiga jävla livsnjutare ibland. Även om vi oftast sover bort halva dagen. Men vaaad gör det!

Nu har jag packat min blå fina väska. Jag ska ta en promenad upp till mamma och pappas tomma hus där jag i min ensamhet ska kolla på hockey, framför en brasa. Sen ska jag ta en dusch innan jag hoppar på bussen till stan. Mormor är verkligen en ängel som kliver upp med mig 04:00 på mornarna och skjutsar till jobbet. Stort.

Imorgon klockan 13:00 när jag slutar kommer Emilia och fikar med mig, sen är det "helg" för mig. Ja trots att jag jobbar på Lördag så lutar det åt Ljusdal hela helgen.

som ett eko eko eko .

Mamma har vart här på förmiddagen och fikat med mig. Väldigt mysigt. Sen gick vi och fyndade lite sköna secondhandgrejer. Och det känns ju bra på så många sätt.

Nu ska jag diska lite innan Emilia kommer hit. Vi ska bege oss ut i det kalla härliga höstvädret. Ikväll ska jag gå upp till mamma och pappa och se Brynäs på tv. Resten av familjen åker ner och tittar live, men en annan börjar ju klockan 05:00 imorgon...

ljus ljus ljus ljus .

Nu är det rent och fint här hemma. Och jag har tänt ljus överallt. Jag kryper upp i soffan med dagens middag: chips. Till frukost blev det ett wienerbröd och lunchen hanns inte med. Åh. Men så får det vara ibland. Inatt hoppas jag på mer snö inför morgonpromenaden med Emilia. Men nu är det liggpostion 12 h framåt som gäller.

get up and go again .

Mitt i allt tvättande slutar en av tvättmaskinerna att fungera. High five! Jag kunde inte ens få upp luckan. Då är det tur att pappa jobbar på hudiksvalls bostäder och kunde komma dirr. Kläderna fick jag ut igen, men tvättmaskinen dog nog på riktigt.

Diska har jag iallafall gjort. Och nu ska jag springa ner och stoppa in den halvblöta och icke rena tvätten i den fungerande maskien, hänga den rena tvätten och sedan dammsuga. PS, jag skriver endast detta inlägg för att bevisa hur jävla duktig jag är.

och där kom den .

När jag vaknade imorse var den här. Mensen alltså. Nej nej nej, snön såklart. Jag blev GG (görglad) och blev på ett GBH (görbra humör). Snart är det verkligen jul...

Denna dagen tänker jag ägna åt att diska, städa, tvätta, handla och allt sådant roligt. Men man måste ju ha rena kläder, diskade kaffekoppar och toalettpapper. Annars funkar det fan inte. Men jag har mina knep så det blir rätt roligt ändå, mitt hemliga knep! Promenad i den meterhöga snön med Emilia ska också hinnas med.

dionysos tête-a-tête .

då vill man skrika börja om och stanna kvar men vem hör en sådan sliten kommentar?

gamling i det nya .

Idag har jag lärt mig att man ska vara ödmjuk. Och att man inte kan vinna varje match. Jag har också kommit på att jag faktiskt föredrar att jobba eftermiddag. Så kände jag verkligen inte i somras. Men det finns inget mer avslappnande än när hela Dackås blir tomt på allt folk och Winnerbäck tar över hela skiten på högsta volymen. Jag skulle kunna torka golven i evigheter. Fast där ljög jag ju lite också...

Nu ska jag klä av mig, tända ljus, koka té och krypa upp i fåtöljen framför en film. Jag är ledig imorgon! PS, jag har en snygg vän med side-cut numera. Hur modigt!?

rätt fit for fight .

Efter 9 timmars välbehövlig sömn är jag nu rätt fit for fight again. Jag har precis druckit kaffe och håller på att klä på mig. Om en timme går bussen till Stockholm!

Nej, så bra är det inte. Bussen går bara till Hudik. Jag jobbar eftermiddag. Dock kommer bussen dit en timme innan, men det gör inte så mycket. Det är rätt mysigt att för en gångs skull få sitta ner och fika på Dackås. Att få strunta i att brickstället är fullt. Att bara få vara en av alla dom som sitter och njuter för ett tag. Sen 100%. 

Ikväll när jag kommer hem har jag massor att ta hand om. Vilken tur att jag är ledig i två dagar, så det kan bli litta ordning hänne. Men nu var det påklädning ja. Hejhå.

lala i love ernst .

Måndagen har bestått av ett arbetspass, lunch hos mormor, en tupplur, middag hos mamma och pappa, skratt och en mysigan stund framför brasan med Ernst.

Ernst Kirchsteiger, givetvis. Jag avgudar honom ofrivilligt tror jag. Nu ska jag sätta mig, nyduschad, i fåtöljen med té och kolla på tv. Håret ska för en gångs skull få självtorka. Sen ska jag somna i tid. Eftermiddagsjobb väntar imorgon, längesedan!

jag går och aktar mig för vintern och för gråten och den stora depressionen, jag har liksom gömt mig i ett halvår, under täcket, för att skydda mig mot ensamheten och tvivlet och mot tomheten efter explosionen - l.w 2001

kväll blir natt och tankarna för stora, det sjönk för djupt, nu har hon inget att förlora.

ett steg tillbaka .


Dagen har varit väldigt fin. Marlene plingade på dörren imorse. Och sedan dess har vi skrattat och dansat oss igenom dagen. Det kändes overkligt att få ha henne hemma för en dag, men nu är hon tillbaka i Stockholm igen. Fast, på Lördag ses vi.

Nu har jag varit ute och promenerat lite. Och jag har legat vid en sjö och tittat på stjärnorna i en evighet. Trots att mina ben nästan frös till is var det en av de bättre stunderna i mitt liv. Det är så himla mycket som snurrar i mig nu, och att bara få låta allt rinna av en är det skönaste som finns. Jag måste ta vara på mitt liv lite oftare. Jag måste börja bry mig. Om mig själv och framtiden. För allt sitter ihop med nuet.

En kopp té och fåtöljen väntar. Sover hos mormor sen, jobb 05:00 - 13:00 imorgon.

en görbra lördag .

Nu så är jag hemma efter en skön dag på jobbet och en skön kväll på Läkerol Arena. Sjysst musik. God tårta. Bra match. Knapriga chips. Verkligen en fullpott.

Och jag älskar Simon. Han bara tacklas och är snygg. Vad mer kan man begära?

Nu ska jag försöka ladda upp filmen nedan på facebook eller något eftersom ingen annan än jag kan se den tydligen. Hihi too bad for you. Sen ska jag nog sova och hoppas att jag vaknar upp med Marlene bakom arslet. Det vore något. Bye lovers.

någorlunda vaken .

Godmorgon! Nu har jag precis druckit kaffe och vaknat till liv, ja någorlunda. En hektisk/rolig dag väntar, så jag måsta ladda ordentligt och bli på bästa humöret.

Och vad kan vara en bättre start än att se på Sara och Marlene the movie? Inget.

Men nu ska jag hoppa i arbetskläderna (önskar nästan att det vore en skitig, men varm, overall istället för tighta jeans och en kall t-shirt) och sedan ska jag sminka mig lite. Måste ju visa sig från sin bästa sida när man ska vistas bland hockeykillar ikväll. Klockan 16:00 rullar vi mot Gävle, med Bubbles sjukt jäkla högt i högtalarna!

till min marlene .

och oturen vände .

Fredagsoturen tog en fin vändning. Datorn ville samarbeta och jag fick mat hos mamma och pappa. Sen stannade jag till hos farmor och farfar där vi snackade deeptalk över några glas vin. Fast jag avstod vinet, otroligt nog. När jag kom hem var jag på ett strålande humör och har gjort klart "Sara och Marlene the movie". Så otroligt fin. Nej, cool. Eller rolig. Ganska ful faktiskt. Den kanske blir officiell snart...

Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska lägga mig och söva. Imorgon väntar en efterlängtad arbetsdag med Linnsan. Sen åker jag med Emilia och Tomas i ilfart till Gävle och hejar på Brynäs! Helgen kanske blir görbra trots allt? Om jag får Marlene.

anna marlene persson .

Snart har du bott i Stockholm i en måndad. Och jag tycker att vi klarar oss bra. Jag har redan hunnit vara hos dig en vecka och skrattat, varit oss. Det har inte gått en dag utan att vi pratat tror jag, och det kanske är det som gör det fungerar så bra. Imorgon kommer du äntligen hem, och jag önskar mer än allt att jag får spendera Lördagens sista timmar med dig och göra det vi är bäst på. Jag är så glad och stolt över dig och den du är i Stockholm Marlene. Jag ser upp till allt du är. People say you cannot do it but they don't know a friend like you. There ain't no other friend like you. ♥

hittat hos emilia .







Vilket tur att Emilia är så snäll och lämnar sin hårddisk här så jag kan hitta sånahär gamla goda bilder och tanka lite fina filmer. Livet har varkligen sina goda stunder!

Fast mitt liv är verkligen ingen god stund just idag. Jag sov på tok för länge. Min gamla dator vägrar att starta precis nu när jag behöver den. Jag vill vara kung ikväll. Men jag jobbar imorgon. Och jag har typ ingen frukost hemma. Fina Fredag.

Men turen kanske vänder efter en promenad och dusch. Och några djupa andetag.

mycket musik senare .

Mycket musik och många tankar senare är jag nu klar med mig själv för dagen. Jag är riktigt klar med vissa saker. Mindre klar med vissa. Men det kommer. Och även om det dröjer så vet jag att jag kommer att reda ut allt förr eller senare. Nu är jag yr. Huvudet är nu fullt utav de senaste åren, så jag ska lägga mig och slå på en film. Kanske  P.s I love you eller Snabba cash. Fast Walk the line var längesen med.

Vad jag bryr mig om är att se dig gråta, för jag har gråtit, och du ringde aldrig.

waiting on guidance .

Now I'm waiting on guidance. Now I'm waiting on a sign. And I'm running for my life, but there's nowhere to run. Should we stumble? Should we loose our ways? Much too late now to matter, now we're lost in the haze. Now I'm waiting on guidance.

ett med mig själv .

Jag har släckt alla lampor. Nu är det jag, mörkret, spotify, en kopp te och tankarna som gäller. Det är så mysigt! Det känns behövligt, att vara ett med sig själv ett tag.

Dessutom har den-fula-ikea-fåtöljen-som-bara-står blivit lite av ett favvohäng. Med mitt fina överkast över ryggstödet och med utsikt över hela rummet och mot fönstret är det inte så tokigt. Jag kan sitta och titta på björken som är upplyst av en gatulampa i evigheter. Eller hahaha, ett tag iallafall. Tills jag blir way too rastlös.

Nu ska jag fortsätta att vara min enda kompis, vi har lite att reda ut ikväll faktiskt...

a stormy day .

Torsdag. Löven virvlar runt högt uppe i luften, träden viker sig nästan och fönstren skakar. Det är lite mysigt, ja om man är inne. Och lyssnar på Daniel Lemma kanske.

Men nog ska jag ta mig ut idag också. Emilia kommer snart hit över en kopp kaffe, slingning, datorfix och korv med bröd. Sen är vi nog sugna på en skogspromenad.
Och jag är jävligt sugen att kolla på någon bra film, jag har några nya och jag vet att Emilia har en film som jag mer än gärna vill gråta till. Det känns som en bra dag!

lilla arbetshörnan .


Detta är min arbetsplats för tillfället. Jag har fått igång min gamla laptop och har ett litet roligt projekt på gång. Det är faktiskt mysigt... Jag lyssnar på Emilias goda tips Postgirobygget – Idyll och har tänt en massa ljus. En kopp kaffe behövs nog snart!

Jag har förövrigt haft en härlig dag med Frida och Emilia idag. Filmchill, fika och en tripp till Delsbo. Vi är snart kungarna av Delsbo faktiskt. Ni skulle bara veta. Ooouuf.

Nu hoppas jag att detta går vägen, det är rätt mycket trix datorerna emellan. Men om det blir som jag vill kommer jag bli en glad jag-älskar-min-bästis-jävel. Marlene!

a beautiful morning .


Idag klev jag upp klockan 09:00 vilket är rekord för ett par veckor. Det blev en härlig skogs/kombinerad/villaområdespromenad med Emilia. Verkligen GF. Görfint.

Därför är jag nu på ett strålande humör! Glad för allt. Glad för inget. Emilia kommer förmodligen hit lite senare, och även min kusinvitamin hörde av sig och var sugen på fika. Det är en spännande kombination, sist vi 3 hängde hamnade vi ju i Delsbo.

Nu ska jag vika tvätt och tralla vidare med gamla goda Sister Hazel, dagen till ära!

själv men inte ensam .

I brist på saker att göra läste jag igenom mina juni, juli och augustinlägg i bloggen. Jag var verkligen bästis med mig själv. Jag jobbade, jag åt bra, jag filosoferade, jag trivdes och jag lyssnade verkligen på mig själv. Jag nästan pratade med mig själv...

Jag övade på att vara själv. Själv men inte ensam, som jag så fint kallade det. Det var en otroligt svår och jobbig grej för mig. Det var svårt att inte ha någon annan att bry sig om, att anpassa sig till och ta hand om. Det var svårt att somna. Det var så tomt i lägenheten. Allt blev så verkligt, jag kunde liksom ta på det. Mina tankar ekade mellan väggarna. Och allt som brukade vara där fanns inte längre. Bara jag!

Men jag lyckades verkligen. Jag tillät mig inte att gå ner mig i skiten. Jag hade en superrolig sommar och levde livet. Någonstans började jag lära känna mig själv. 

Nu är det höst och jag är van, van att vara själv men inte ensam. Fast det som skrämmer mig är att jag inte vet hur jag ska bära mig åt med vissa människor. Det är många som vill umgås och hitta på saker (det där lät fan lite divigt) men jag vet inte hur jag ska våga släppa "nya" människor inpå livet. Jag vet inte hur jag tar det, hur jag ska vara. Eller det är väl så, att jag vet hur jag är. Hur mycket jag älskar tvåsamhet och hur mycket jag vill åt det. Jag vet att jag har svårt att inte falla för kärlek. Jag är kär i kärleken som min bästis säger. Och där har vi ett problem. Jag tänker ständigt på vem, när, var och hur. Därför blir det mitt nästa mål. Att fortsätta att vara själv, utan panik över att jag inte är två. För när det händer, händer det. 

Oj, nu har jag varit djup och delat med mig av mitt innersta. Till läsare som jag inte har en aning om vilka det är ens. Läsarstatistiken har ökat fyrdubbelt de senaste veckorna. Och jag vet att det inte är någon idé att fråga vilka som läser. Ellerhur?

rock the world .


Efter en god middag, en rätt dålig fotbollsmatch och lite daimtårta hemma hos mamma och pappa är jag nu hemma. Blä, jag tycker inte om Van Bommel direkt.

Och jag är jävligt besviken på att inte Bubbles finns på spotify. Hallå??? Det kan ju vara den bästa gruppen genom tiderna, efter Spice girls såklart. Vilken tur att jag tog med mig cdskivan hem, nu kan jag dansa all night long. Texterna sitter som en smäck. Pax Hanna, hon är snyggast. Emilia kan få vara Jenny, och Carro... Patricia!

Hihih vad nostalgisk jag blir. Här sitter jag ensam i en lägenhet och är svingammal.

det är inte sant .


Här går jag runt och är lycklig för att jag hittar massor av skor och mössor när jag städar. Också kommer jag till garderob nummer två där en finan tusenlapp och presentkort för 700 kronor ligger undangömda! Jag skämtade lite nyss när jag skrev att jag var genomgod, men nu tvivlar jag. Något väldigt bra måste jag gjort för att förtjäna detta, mitt i min kris (som nu genast ser lite ljusare och bättre ut!!!)

är en duktig jävel .

Just nu är jag en duktig jävel. Jag rensar ur garderober, bland jackor, skor och sommarkläder. Och allt annat skit som jag proppat mina fem garderober fulla med.

Och när jag ändå är där nere tänker jag försöka organisera någorlunda där. Kom på hur jobbigt det skulle bli annars om det vankas flytt eller något. Dessutom bor ett litet organisationsfreak inom mig som bara skriker efter att få arbeta. Det lönar sig. Nyss upptäckte jag till exempel att jag har sex helt perfekta vinterskor/stövlar som jag totally glömt bort. Väldigt lägligt i min ekonomiska kris. Åtta mössor och fem par vantar har jag tydligen med. Jag måste ha varit genomgod som förtjänar detta!

lucky lost & lonely .

Herre! Vad jag sover mycket nu. Och jag kan inte påstå att jag är värd det direkt. Men imorgon blir det ändring. Och chefen ringde nyss och sa att jag har en del nya dagar uppsatt på schemat så det blir kanon, mitt i min personliga ekonomiska kris.

Nu ska jag koka kaffe och äta frukost trots att klockan är över tolv. Sedan blir det en tur ner till tvättstugan för att kolla upp någon lämplig tid (helst dirr) och efter det vankas det långpromenad. Med mig själv. Och idag ska jag inte sätta stopp för en enda tanke. Jag måste börja lyssna på mig själv. Lära känna mig. Nosce te ipsum.

alla steg tillbaka .

Res mig upp, ge mig lust att hänga på. Jag skall värma dig, jag ska lyssna och förstå.

höstmys ja ja ja .


Kolla vilka fina löv jag plockade under promenade med Larsson. Men det tyckte inte hon. Nu har jag tänt ljus i hela lägenheten och jag älskar att det är höst, och mörkt.

Jag har även hunnit handla, skön handlingshjälp fick jag ju också. Nu ska jag äta pannkakor och kolla på tv. Sen blir det varm oboy (eftersom jag har köpt MJÖLK!!!) och innan det är sovtime ska jag duscha i någon timme. Tre? Men nu kurrar magen.

back in the days .

BACK IN THE DAYS eller vad? Har donat runt lite här hemma hela dagen och lyssnat igenom låtar man rådiggade för 10 år sedan. Så jävla roligt. Och så jävla längesen!

Nu ska jag dra på mig mössan och bege mig ut på en promenad med Larsson. Vi skulle ha gått imorse klockan 09:00 egentligen, men var det någon av oss som klev upp? Heheheh som vanligt inte. Nu ska jag äta upp min finmiddag, hallonkräm utan mjölk. Jag hater mjölk. Därför köper jag aldrig mjölk. Så vill ni ha mjölk i ert kaffe när ni kanske någongång kommer hit på fika får ni ta med eget, som Emilia brukar göra.

Bra att veta, haha. På tal om mat så borde jag verkligen handla. Dyrt och jobbigt...

keep on running .

Efter ett antal år utan migrän vaknade jag med ett anfall imorse. Det var såå längesen. Och jag hade glömt hur förstörd man blir. Tog tablett och somnade.

Nu är jag vaken och mår lite bättre. Ska göra mig ordning och försöka få tag på Larsson. Känner att en promenad skulle kännas skönt. En varm dusch också... Sen har jag en överfull tvättkorg som någon läre ta tag i snarast. Och jag antar att det är min uppgift. Jag ska nog åka till mormor, hon hjälper mig så gärna så, hehehehe.

hur gör du det du gör med mig, hur gör du ?

    

slut på söndag .

Ja då var söndagen över, och den fick ett fint avslut. Jag var med Emilia hos hennes vän Tomas där jag äntligen fick se "remember me" och samtidigt äta en pizza med bananer på. Hur klockrent? Det enda som saknades var ett wienerbröd till efterrätt.

Nu är jag hemma, on my own. Jag ska lägga mig och stirra i taket och lyssna på LW.

finan skogsvandring .


Har varit på några timmars vandring/solning/fika/mys i skogen med Larsson. Snart kommer hon hit igen, hon försöker lura med mig till stan sen men jag vet inte. Till Iggesund ska vi iallafall en sväng nu, sen får vi liksom se hur kvällen blir. Lite chips skulle man väl kunna unna sig... Eller? Men nu ska jag kissa, hörs väl inatt kanske!

skogs med larsson .


Min varmaste mössa är på och stövlarna står redo. Larsson kommer snart hit och kokar kaffe med mig innan vi drar till skogs. Vi ska försöka undvika att hamna mitt i älgjakten, men man kan aldrig veta how it ends. Ska bli skön att komma ut iallafall.

nedräkning startar .


Jag smyglyssnar lite på julmusik och längtar. Jag undrar om jag kan hålla ut till mitten av November innan jag gör jul här hemma? Jag tror inte det. Juljuljuljuljul.

home sweet home .

Efter 9 sköna dagar i Stockholm och en magisk kväll i Läkerol Arena är jag nu hemma. Hem ljuva hem. Ja förutom att det luktade kattpiss i hela lägenheten???

Jag hoppade som sagt av tåget i Gävle och fick vara med om en underbar kväll med Brynäs. Ove Ove Ove Molin! Vilken jäkla stämning. Synd att Team Molin förlorade sin veteranmatch och att Brynäs "bara" tog två poäng i elitseriematchen. Petitesser...

Nu älskar jag mig själv för att jag tvingade mig att packa upp diiireeekt när jag kom hem. Tusen pussar på mig! Tänkte sova nu och drömma om mitt framtida bröllop. Jag ska verkligen gifta mig med en hockeyspelare. Tänkte drömma om min Marlene också, jag saknar henne redan. Fast frågan är om jag ens kan somna utan henne?

memories in blue .

Nu har jag äntligen pillat bort lösnaglarna. Never again! Det är så skönt att få klia sig i arslet med sina egna sköna naglar. Nej men seriöst, lösnaglar är inte min grej.

Annars så har jag gjort två ansträngande saker idag. Jag har börjat packa ihop min 3 ton asjättetunga packning och gjort pulvermos till blondinerna som snart kommer hem. Känner mig rätt nöjd. Och trött. Kan man blir trött av att sova för mycket? Jo så är det nog. När jag kommer hem till min lägenhet måste jag ta tag i vardagslivet.

Så säger jag jämt. Men det händer nästan aldrig. Jag kanske behöver proffshjälp!!!

biljett till gävle .

Inatt när jag beställde hembiljett fick jag en snilleblixt. Jag beställde biljett till Gävle istället för till Hudik. Första pluset är att det blev billigare. Och andra pluset är att Brynäs möter Timrå på hemmais, och innan den matchen drar igång spelas det en hyllningsmatch för Ove Molin med han själv, Janne Larsson och Tom Bissett in the same team bland andra. Hur grymt? Jävligt grymt. Och tack till mamma och pappa som nästan alltid gör som jag säger och hämtar mig på Gävle C. Vad lycklig jag är!

Nu har jag precis duschat och ska snart äta körv. Om ett tag kommer Marlene och Erica hem från skolan och senare ikväll kommer även Peter hit. Jag känner för att äta chips hela kvällen. Men bara för att fira. Skulle inte äta det annars. (hahahah) Men jag upptäckte att mitt sl-kort fungerar hela dagen och morgondagen. Yihaaaa.

aik - brynäs 2-3 .


Den här kalla kvällen har jag spenderat på Hovet med Marlene, sittandes mitt i Brynäsklacken. men ska det va så ska det. Det var en rolig kväll och Brynäs tog 3 skitfina poäng! Marlene gillade inte läget. Jag kan tänka mig hur roligt det såg när alla vi Brynäsare stod upp och jublade medan hon satt där med armarna i kors och skakade på huvudet. Rrrrrroligt. Att ingen slängde ut henne när AIK målade, haha.

Men nu ska jag kolla på biljetter hem till sköna Hälsingland, sen skeda med Mallan.

men what the fuck .

Nu vaknar jag mitt på dagen igen. Jag blir tokig. Gälen! Jag som hatar att sova länge? Ja jag kan inte ens sova mycket, för jag får huvudvärk, precis nu. Najsss.

Tänkte dricka en kopp kaffe nu och äta lite "frukost" kanske. Sen vill jag vara snäll och plocka iordning på Marlenes kaos här, innan jag åker till Karlaplan för att träffa henne och Erica. Det är hockey ikväll! Men det som oroar mig är att Marlene tycks digga AIK medan jag vill köpa biljetter till Brynäsklacken... Ähhhe, vi har slagits förr!

Men. Innan matchen funderar jag på att köpa en stor, fet, tjock och varm dunjacka?

en perfekt klocka .


Hittade en bild på min gamla klocka. Ja, den perfekta klockan. Allt gick så mycket fortare när man hoppade från 10 till 12 liksom. Ha ha ha. Att jag inte märkte det!

På tal om tid så springer klockan iväg på tok för fort. Nu får jag stressa till bussen. Och där blir det spännande att se om mitt sl-kort fortfarande funkar. Annars får jag väl ta en promenad till Fruängen. Hahahah i helvete heller, jag har ingen aning om vilket håll jag ska gå åt ens. Ja jag får hålla tummarna helt enkelt, be with me god!

och jag vill ha mer .

Hej ploggen! När blondinerna åkte till skolan runt åttatiden var jag klarvaken och riktigt jävla pigg. Men jag lyckade somna om till nu ändå? Varför sover jag som fan?

Det kan i och för sig vara för att undvika att få ögonkontakt med dom afrikanska reggeabyggarna och för att stort berg med disk väntar på mig. Kanske! Men nu måste jag rycka upp mig. Jag ska åka in till Östermalm om ett tag och strosa runt i affärer. Jag är på jakt efter den perfekta... varma... snygga... mysiga... vinterjackan.

Klockan 16 eller 17 befinner jag mig utanför Hårakademin och träffar girlsen. Jippy.

stenad i stockholm .


Jaha. Afrikanska reggeabyggare utanför lägenheten idag igen. Jag vågar inte gå ut. Vilken tur att jag har roliga videoklipp från gårdagen som jag kan roa mig med. Jag längtar till blondinerna kommer hem från skolan, då vill jag leka med hakorna igen...

Nu tänkte jag ta en dusch och sen äta lunch. Sen får klockan gärna bli 17:00 fooort.

"ja du jag vet inte"


Om man kan dö av skratt så var det nog på vippen att vi gjorde det inatt runt 01:52 tiden. Allt var så klockrent... Alla roliga filmklipp vi kollade på. Alla extremt pinsamma minnen (och sms) vi motvilligt började minnas. Alla kommentarer. Och funderingarna kring framtiden. Fan, jag älskar oss och vår extremt sjuka humor.

kanelbullens dag .

Jävlar vilket diskberg jag precis har diskat undan. Skönt. För Marlene och Erica alltså. Mina händer är alldeles äckliga, så jag läre nog ta en paus från allt sliiiit.

När jag har städat klart ska jag nog ta bussen till affären och köpa bullar. Det är ju kanelbullens dag och blondinerna förtjänar en god fika när dom kommer hem från skolan. Kan tänka mig att det säljs många bullar på jobbet idag! Vill ha en, mmmm.

Nu ska jag öppna en iskall coca cola som legat i frysen över natten. Pang. Ellerrrrr?

skratta och var glad .


Det är lätt att skratta i detta sällskap! Underbart. Men imorgon när brudarna är på skolan kommer jag nog inte skratta. Ett berg av disk, kläder och annan skit ska jag ta mig an under morgondagen. Men sen, när klockan närmar sig sex, kommer jag att skratta och ha roligt igen! Nu är det sängen som gäller, alldeles alldeles strax.

söndag söndag söndag .

Goddag. Helgen har gått otroligt fort och imorgon blir jag ensamvarg i Stockholm igen. Jag funderar på att sova hela dagarna tills Marlene och Erica kommer hem från skolan. Åter igen, jag trivs inte i Stockholm. Längtar efter Hälsinglands lugn!

Fast det är jävligt mysigt att vara här. Det är ju skönt att få tjata på Marlene igen. Men nu ska jag klä på mig något mer anständigt, innan vi drar oss in mot storstan.

slö jävla dag .


På lördagar är det helt okej att vakna mitt på dagen, så det passade vi på att göra. Resten av dagen har gått åt till att förlänga naglarna. Vilket jävla tjejgöra. Det kändes verkligen inte som mig. Och nu kan jag knappt skriva på tangenterna. Skit.

Fram mot kvällen åkte vi in till stan en snabbis och gjorde ingenting. Gick tillbaka till tbanan och köpte pizza på vägen hem. Så nu är vi lagomt mätt och slö. Glass snart!

Ikväll ska vi dricka handsprit med fanta eftersom systemet stängde så jävla tidigt...

vilse på östermalm .


Efter en virrig dag på Östermalm har vi nu hittat hem. Det var visst lite större än i Forsa! Och att min mobil vägrade fungera gjorde ju inte saken lättare för vilsna lilla mig. Tack och lov att Marlene hittade mig. Vi firade med en god kaffe på pressbyrån.

Kvällen har varit lugn och skön med mycket skratt. Nu ligger vi nerbäddade och knappt vid liv. Det är stressigt i Stockholm, det är det. Jag hinner fan int mä ja eh...

just precis nu .



Just precis nu ligger jag och myser med världens bästa bok. Men jag är lite orolig eftersom jag om någon timme ska ge mig ut på egen hand och hitta i Stockholm...

morgon i älvsjö .


Gääääsp. Nästan nyss vaknade jag. Ensam, i Älvsjö. Marlene och Ericas lägenhet här är nästintill störande snygg, och det var underbart att se dom igårkväll vid tåget. Bortsett från att dom stod i ett hörn och skrämdes, men det är typiskt dom!

Just nu är dom på skolan, och jag ska väl försöka ta mig härifrån till Östermalm jag med. Det blir en spännande utmaning... Jag passar inte in i Stockholm, så är det bara. Jag tycker det är skönare att ligga här i Marlenes säng och dricka kaffe, läsa tidningar, sjunga lite och bara lukta på allt som är hennes. Orka klä på sig jeans!?

Ikväll har jag hört att det kommer mer främmande. Och det är ju fredag. Vinsugen!
RSS 2.0