julsemester đŸ‘‹đŸŒ

(null)

Yes. Med det hĂ€r diplomet i min hand gĂ„r jag nu pĂ„ vĂ€lbehövlig julsemester. Tackar verkligen mig sjĂ€lv för att jag tĂ€nkte sĂ„ klokt och la min semester redan frĂ„n den 19/12 istĂ€lle för den 23/12 som jag var inne pĂ„ frĂ„n början... Men jag Ă€r liksom helt slut nu. Allt bara slĂ€ppte efter idag. Allt slit under hösten, alla spĂ€nningar inför examen och alla förvĂ€ntningar. Nu Ă€r det klart och jag mĂ„ste ladda om.

Men vilka tre hĂ€rliga examensdagar det varit. Är glad att det stora provet var redan i mĂ„ndags, det gjorde att de andra tvĂ„ dagarna kĂ€ndes lugnare Ă€ven om det sĂ„klart ocksĂ„ varit energikrĂ€vande pĂ„ sitt vis. Men trivsamt. Vi har varit ute och lunchat tillsammans alla dagar, druckit mĂ€ngder med kaffe och skrattat en hel del. Tack för allt! 

(null)

HĂ€r hemma Ă€r det sjukstuga med feber och lite hosta. Elsa fick alltsĂ„ ett tidigt jullov... Och grabbarna gĂ„r egentligen sista dagen imorgon. Vet inte hur vi ska göra för Edwin Ă€r lite krasslig (hostig) sĂ„ han kanske fĂ„r göra jullov en dag tidigare han med. Elias hade lite ont i magen ikvĂ€ll (nej nej nej) sĂ„ vi ser vĂ€l hur natten blir. Alla tre sover iallafall sött nu sĂ„ vi hoppas pĂ„ en god natts sömn för hela familjen.

Snart ska jag krypa ner under tĂ€cket. Det har varit en lugn kvĂ€ll med lite extra gott fika, för att riktigt fira in ledigheten. Lite snö pĂ„ det hĂ€r sĂ„, och friska barn, sĂ„ blir det perfekt. Njutet just nu vet inga grĂ€nser! 

(null)



Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0