Midsommarafton

Phew, det är fredag och jag har jobbat första veckan av alla mina veckor jag ska jobba. Det vill säga hela sommaren... Dock ska jag vara glad att jag har denna helg och nästa helg på mig att vila, för sen är det alla dagar i veckan som gäller.

Jag jobbar på Hudiksvalls Bostäder nu, det är faktiskt riktigt kul. Jag, min lillebror, min kusin Frida och en kille som heter Carl har en egen firmabil och åker runt och oljar in massa grejer. Typ staket, uteplatser och trappor med mera. Det roliga är inte att olja kanske, men vi har så sjukt kul. Massor av skratt, haha.

Luncherna är också roliga, ibland åker vi alla fyra till mormor. Ibland äter vi ute och ibland spelar vi bara pingis. Turligt nog känns det som att dessa tre veckor på Hudiksvalls bostäder inte kommer att vara speciellt jobbiga, tack och lov!

Nu är det midsommar och jag sitter hemma hos älsklingen. Jag tänkte snart ta en dusch och sen fixa iordning en grillsås. Det är fest ikväll vettu. Vi ska till Kristoffer och Petra och ha det myselimyskul.

Även att jag fått tummen ur arslet och köpt mig en ny mp3 och en volumemaster. Det var behövligt eftersom jag kommer att måsta cykla 1,6 mil varje dag då jag börjar jobba på Ystergårn, då måste man ha en fungerande mp3 kan jag lova. Men nu lära jag pysa och det ska bli något gjort. Trevlig dag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0