Inbjuden till en Mary Kay ansiktsbehandling


Just nu halvligger jag i sängen med mina balskor på. Jag var tvungen att ta en pause i gåendet, det är fan lite svårt att gå med klackar när man inte är direkt van. Men snart måste jag upp och öva igen! Go go go.

Resten av dagen ska jag ägna åt städning och en massa småplock. Det är mycket att tänkta på såhär i studentens glada dar, och fan vad med pengar det går alltså. Inte bara till balklänning med tillbehör, utan alla de där smådetaljerna man inte räknar med från början liksom. På tal om balklänningen så måste jag verkligen prova den idag, tänk om jag inte får igen den. Då har jag iallafall två dagar på mig att sy ut...

Ikväll är jag bjuden på en Mary Kay ansiktsbehandling. Min kära moster är så snälll och tar med mig. Denna inbjudan kunde ju inte komma mer lägligt än nu några dagar innan studenten och balen. Vad härligt att få en behandling, jag har ju bara varit på "självbehandlingar" innan. Och det bästaste av det bästa är att det inte kostar ett endaste öre. Dock blir det ingenting handlat för min del tror jag, hela min sminkväska är fortfarande proppad av Mary Kay smink och ansiktsprodukter. Dessutom är jag ju fattig.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0