Njuter av sommarhettan med en pensel i handen


Det är hur soligt som helst. Det är hur varmt som helst. Och det är hur jobbigt som helst att inte kunna ligga på stranden och steka/svalka sig i vattnet. Istället är man iklädd ett par långa arbetsbyxor med en pensel i handen. Dag ut och dag in ligger/sitter/står vi ute i hettan och oljar in alla jävla staket, trappor, ingångar och gud vet vad. Liksom samma lika every day. Upp och ner. Dopp. Dopp. Upp och ner.

Tur att Mattias och Carl är lika lata som mig och helst vill maska... Och tur att vi faktiskt har roligt, alla roliga historier och sånt ger fan energi. Men nu har vi bara en vecka kvar, sen kommer jag nog aldrig mer olja in något mer. Har gjort det för 56 år framåt känns det som! Tråkigt att jag inte får semester efter det här jobbet bara, hade varit grymt skönt i detta underbara svenska väder må jag säga. Men jobb = lön.

Nu är jag och älsklingen hemma i Forsa en snabbis, vi bor ju i mormors lägenhet nu annars. Det går över förväntan bra, till och med gubben min diskar! Mormor är kvar i fjällen en vecka till så vi stannar också.

I helgen blir det nog fiske och bad med älsklingen. Hörs mer nästa helg, nu ska jag på fotboll i finvädret.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0