Studentresa @ golden sands 2009


Fan vad tiden rinner iväg har jag märkt, nu är vi inne på studentveckan. Det börjar brännas rejält nu! Det känns som att det var igår jag satte mig bredvid Petra första dagen i gymnasiet. Nej hua vad jag känner mig gammal när jag pratar sådär, berättar lite om vad som hänt istället.

Bulgarien, golden sands 2009. Orkar inte brätta något i detalj och jag orkar inte slänga upp direkt många bilder här. Men jag kan säga som så att jag har haft en grymt skön vecka med underbart folk. Vädret var helt okej, dock kändes det i vattnet och sådär att det inte var högsäsong. Vi chillade mestadels och badade, solade och klunkade drinkar (vissa betydligt fler än andra, haha). Ingen oväntad incident inträffade och hela resan flöt på som bara den. och att hotellet var grymt fräsch och att vår lägenhet var KUNG gjorde inte saker värre!

Kika gärna på bilderna om nu länkarna fungerar. Annars får ni inte se, hähähä. Men tack alla som gjorde resan till ett sjukt bra minne. Detta glömmer man då inte i första taget.

Facebook
http://www.facebook.com/album.php?aid=83392&id=575899502&l=b05c9ee66c
Bilddagboken
http://sara-sahara.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1244498401&id=377496525



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0