äntligen lite helg här ...

Vilken dag. Kom till jobbet vid O7:45 och gjorde det som ska göras, halvklart iallafall. Klockan O8:3O (en halvtimme innan öppning) kom vi på att en saknades, självaste chefen hade sovit över. Haha så kan det gå! Så jag fick klona mig och öppna både serveringen och butiken. Jag sprang som en tok, och jag hann faktiskt fixa allting. Men är jag nå trött efter den här monsterdagen eller? Stress, stress. Avliiiiiiiiiiider...

Är riktigt nöjd över att dagen är över iallafall. Nu är det tänkt att jag ska laga mat. Men jag orkar fan inte. Jag tänker vägra :-) Mattias kommer hem lite senare och då får han välja; laga mat eller beställa pizza! Hehehehe. Jag tänker ta en dusch nu, hälla upp ett glas vin och vika massor av tvätt innan jag sätter mig ute i kvällsolen och bara är nöjd. Nu vet jag ju att nästa helg är en ledig-helg! (tapetserar-helg)

Imorgon ska vi ha loppis. Eller ja, Mattias ska ha loppis. Jag är medtvingad. Det kommer bli sjukt pinsamt, men visst... Kom till Allting i Forsa klockan 1O:OO och fynda. Ho ho roligt roligt. Nej men det är väl klart att det ska bli skönt att göra sig av med massa saker. Men en egen loppis känns lite... sådär. Mattias är taggad iallafall.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0