hej och hå vilken dag !

Vilken dag vi har haft på jobbet. Jag har aldrig varit med om att det varit så mycket en vardag på sommaren. Det var riktigt skönt att stänga iallafall. Phew. När jag kom hem så fick jag vääärldens spya på mig av Elias, och eftersom vi inte har någon tvättmaskin ännu har jag handtvättat en hel del. Haha, skitunge :-) Mysigt att ha honom här iallafall. Han ligger i sin nya säng och pratar för fullt. Mattias åkte iväg och spelade golf med Niklas, så vi ska snart försöka sova. För jag är iallafall trött.

Ja vi köpte alltså en säng till Elias idag, en resesäng eftersom han inte är här så mycket. Sen köpte vi säng till oss själva med. Riktigt lycka för mig som sovit i bäddsoffa de senaste två åren! Vi kom superbilligt undan, ääälskar rea. Drygt 34OO:- för våran säng plus Elias säng med bäddtillbehör. Kanon! Känner mig nöjd.

Nu väntar jag bara på min lön (alla får idag utom Sara). Då blir det tvättmaskin kan jag lova! Blir spännande att se hur mycket jag får, finns mycket jag vill köpa nu ju...

Nej nu ska jag hänga lite mer kläder på tork och ta tag i ett diskberg. Klockan ringer O4:OO imorgon. Känns som att jag kommer vara världens tröttaste då. Men men!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0