Arbetslösa sommaren är ganska räddad

Nu var det ett tag sedan jag skrev, men jag och Hansen "bor" hos min moster nu i veckan. Vi sköter om deras katt och sover där, fast imorgon kommer dom hem igen.

Igår kom några från klassen och hälsade på, vi hade det lite trevligt med pizza och olika spel. Annars har det inte hänt speciellt mycket, mest bara chill. Det har blivit mycket sims 2 måste jag säga, men är det lov så är det. Fast vi har varit ute och cyklat också.

Idag har jag, älsklingen och pappa städat bilen. Och sen åkte vi ut hit till Via, det var fotboll på någon kanal som vi inte hade i Forsa. Så nu sitter jag här och väntar till matchen är slut då vi åker tillbaka. Sitter hellre här än ser på Manchester United, haha.

Och idag blev min sommar räddad. De ringde från förra årets sommarjobb och ville att jag skulle jobba alla dagar i Juli och kanske halva Augusti. Visst, det kanske inte låter så lockande att jobba alla dagar i sommarens bästa månad... Men som en fattig arbetslös flicka tackar jag och tar emot. Så i sommar jobbar jag på pappas jobb i Juni (hudiksvalls bostäder) och på Ystergården i Hillsta resten av sommaren. Det blir bra, det var så himla mysigt förra året att vara på en gammal hälsingegård och servera/jobba i handelsboden. Och 5 timmar/dag är kanske inte så slitsamt heller, jag överlever detta!

Men nuru ska jag spela lite sims innan andra halvleken är slut och vi åker tillbaka, ciao!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0