Och nu börjar nedräkningen på allvar

Fredag, underbara bästa dag. Min sista dag på praktiken även, kommer nog att kännas konstigt med skola nu igen. Och som jag tjatade om att jag ville tillbaka till den precis när praktiken börjat... Nu kanske jag ångrar mig lite? Jag har verkligen trivts hur bra som helst, och jag är supernöjd med dessa veckorna. Helt ärligt så kommer jag att sakna Näckrosen och den övriga särskolan. Jag kommer sakna vissa mer än andra!

Men nu kan man iallafall säga att nedräkningen börjar. Om bara fem veckor åker vi till Bulgarien, sen vankas det student som bara den. Härligt, hoppas bara att skolan inte tar död på en tills dess. Om jag tänker efter är det rätt mycket att göra, men det fixar sig.

Hansen och jag är i Via för tillfället, och vi blir nog här hela helgen. Imorgon hade jag tänkt sola och vara ute så mycket som möjligt eftersom det har lovats fint väder, och på eftermiddagen och framåt natten ska jag hjälpa älsklingen att jobba. På söndag åker vi hem till Forsa för att fira min lillebror som blir hela 17 år så grattis till honom :)

Men nu ska jag borsta tänderna och krypa ner bredvid baby, jag är trött som vanligt ja.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0