You are the one I share my life with

Det är nu söndag och kväll, det säger väl allt? Man är sådär pirrigt förväntansfull och glad över att det snart är måndag morgon. Behöver nog inte skriva att jag bah skoja va.

Helgen har varit lugn och skön, rätt rolig också. Det är så jäkla skönt att få vakna utan pip pip pip:et runt klockan 06:00 och sen behöva störas i sin sköna sömn av snoozet. Dock sov jag bara till 09:00 imorse, men jag vaknade utav mig själv och det är viktigt.

Idag har jag hjälpt Hansen att jobba, alltså dela ut reklam. Helvete vad jobbigt det var att springa upp och ner i alla trapphus, helst när man kom högst upp och såg en lapp med "ingen reklam tack" Då kändes livet inte värt att levas, nej men det var rätt kul även om det var jobbigt. Ett jäkla motion- och konditionsgivande jobb iallafall.

Nu är Hansen och jobbar igen, denna gång med bil så jag har stannat hemma hos honom. Jag har överlevt med sims och musik, och snart ska jag nog hoppa i säng. En hundring på att jag somnar asskönt och sen inatt när älsklingen kommer hem så hoppar han på mig och kittlar mig. Mardrömmen number one är att han kittlar mig under hakan, det värsta som finns! Men nu ska jag på toaletten och göra mig klar för att höppa i säng.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0