Just say you will stay forever mine


Helgen är slut och imorgon börjar påsklovet. Jag som redan tycker att vi varit lediga sjukt länge, ingen vet varför. Kan vara för att fredagen var så lång, det var fan
en jävligt lång dag det här året mot för hur det brukar vara. Och denna långfredag avslutade jag och älsklingen uppe på deras tak där vi grillade korv. Förjäkla mysigt.

Idag var det påskmidag hemma hos farmor och farfar, synd att älsklingen jobbade och inte kunde följa med. För gott och trevligt var det. Sen skjutsade jag lillebrorsan till stället där han har haft sin moppe över vintern så han kunde hämta hem den, nu är det vår på riktig gott folk! Annars har jag inte gjort dierkt mycket idag, tvättat lite och solat.

Nu ska jag gå upp till mamma, pappa, Mattias och Frida och kolla vad dom har för sig. Det låter som dom spelar spel eller nått. Saknar älsklingen också, kommer bli tungt att sova själv. Men imorgon "flyttar vi in" i min mosters hus i några dagar medan dom är i fjälls, det blir nog kanon. Nu är jag inte 15 år och ställer till med fest där, skäms fan än.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0