You never know what the future brings


Fredag underbara fredag, äntligen helg igen. Jag sitter just nu hemma hos älsklingen medan han är och spelar innebandy. Och gissa vad jag gibbar? The sims, men inte vilket sims som helst utan det gamla hederliga sims 1. Ja det suger något så otroligt mycket, men vad gör man när man är sims-sugen och inte har sims 2? Dumt att jag tog bort det.

Om ett tag vill jag nog kolla på Berg flyttar in, kvinnan är ju så sjukt härlig och vacker. Och resten av kvällen spenderas nog också framför teven. En hel hundring på att jag somnar mitt i ett program och vaknar när Hansen ska gå och lägga sig, brukar vara så.

Imorgon så ska jag och Hansen bowla med Mårten och Malin, det blir jävligt spännande. Sist jag bowlade råkade jag kasta bowlingklotet över på en annans bana, det var ganska pinsamt att gå och hämta klotet sen... Men jag känner mig i form nu så jag funderar på att ta hem vinsten imorgon, en rapport om resultatet kommer väl antar jag.

Annars är livet rätt bra, men jag oroar mig för framtiden bara. Vad kommer hända? Hur länge kommer jag tvingas bo i Forsa med mamma och pappa? Kommer jag komma på vad jag vill jobba med? Ska jag läsa vidare? Det är väl en sisådär tjugofemtusen frågor som irrar runt i skallen nu, men kära gode Gud va på min sida. Jag önskar mig ett jobb.

Nej, tillbaka till simsspelandet. Funderar på att dra på mig pyjamas för softare stämning!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0