You know my heart is by your side

Godmorgon, typiskt mig att vakna tidigt en söndagsmorgon. Igår sov jag till 12:30
och det är inte det minsta likt mig, antar att jag var helt slut efter en intensiv vecka.

Men satan vad fint väder det var igår, jag och älsklingen tog oss en härlig promenad i solen. Runt klockan 16:30 åkte vi in till Glysis och kollade på brorsans fotbollsmatch med mamma och hans flickvän. I pausen drog vi på donken, fan längesen vi åt där nu.

Efter matchen var det dags för bowling.
Mårten och Malin kom till Glysis och vi promenerade till bowlinghallen. Mina förväntningar på mig själv var inte direkt höga, även Hansen suckade när vi bestämde oss för att räkna ihop poängen parvis efteråt.

Taadaa: 1. Malin Wallin 2. Sara Persson 3. Mårten Gräntz 4. Mattias Östergård-Hansen


Det var resultaten det, men mer ska jag inte säga nu eftersom älsklingen är världens sämsta förlorare. Tröstande försökte jag påminna honom att det bara var på lek, men jag fick till svar att i lekar räknar man minsann inga poäng... Men det var en himla trevlig kväll, och resultaten tog jag och Malin såklart med oss hem för att kunna plocka fram och pojkarna blir stöddiga någon gång i framtiden. Undra om man ska rama in? ;)

Resten av kvällen bestod av dusch, godis, sims och tv innan vi somnade. Och nu sitter jag här pigg vid älsklingens dator medan han sover. Kryper nog ner i sängen snart igen!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0