en mycket skön tisdag

Imorse sov vi rätt länge, vilket var skönt. Sen kom pappa en sväng och hämtade bilbatteriladdaren som han var tvungen att komma hit med igår. Att spela radio i bilen när den är avstängd var inte så smart av mig. Men jag kompenserade ju det hela med att fixa hit en laddare och att göra mat som Mattias sa var "sjukt goood" tusen gånger. Och sånt känns ju alltid roligt. Hur som helst så funkar bilen nu igen.

Åkte till stan och hämtade spegelglasen Mattias hade beställt sen. Vi tänkte bowla också, men eftersom det var 1OOO pensionärer där så blev det biljard på pappas jobb idag igen. Men den här gången tyckte nog inte Mattias att det var så kul, när slutresultatet blev 4-O i matcher till mig! Hahahahah. Sen blev det handlig på maxi.

Nu sitter jag och tittar när handyman gör färdigt spegeln. Det blir så jäklajäkla fint. Lägger nog upp en bild senare. Har hängt ut mattorna med och ska dammsuga så fort han är klar. Sen blir det kyckling i ugnen, ris, egengjord vitlökssås och stekta champinjoner. Mmhmmhmmh. Jag är redan hungrig trots att vi åt lunch på 49:an...

Och till kvällen blir det massa frukter och hockey. Fint! Men nu ska jag hjälpa till :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0