så himla sjuuukt väder

Vilket väder! Det känns ju som att vi är inne i mitten av maj månad. Och gud vad skönt det har varit med ledighet dessa dagar. Igår hade vi en kanondag ute på en filt med yatzy och fotboll med. Kvällen spenderades i bobygda med supergod mat som vi åt ute, som vilken sommarkväll som helst. Underbart. Blev en liten prom med.

På kvällen blev det bingolotto med Emilia. Elias var jättegnällig och trött, men kunde inte somna, så han och Mattias var ute och gick under hela bingolotto typ. Tror lillen börjar bli förkyld, stackarn! Men sen somna både jag och Elias och sov hela natten lång, (han sov i 8 timmar!) medan Mattias var vaken till och från och spelade poker.

Nu har lillen åkt hem, jag ska ut och sätta mig i solen en sväng. På eftermiddagen är det storstädning på forsavägen. Allt ska tvättas! Mattor, filtar, kläder, sängkläder. Allt ska dammas. Allt ska dammsugas. Golven ska torkas. För när Mattias säger att "idag måste vi fan städa" - då är det riktigt illa! Det är nå jävulskt äckligt här nu, men jag har jobbat hela veckan och vi har haft Elias här så det har liksom inte funnits tid. Jag beundrar alla som får vardagen med jobb/skola/barn/mat att gå ihop!


Kommentarer
Carro

Du har väl inget barn?

2011-04-25 @ 11:17:17
Anonym

Nej det vet du väl? Men när vi har elias här har vi ett barn här.

2011-04-26 @ 12:18:08
Carolin

Ja men det lät lite konstigt bara

2011-04-26 @ 12:22:18
Anonym

Ja men det lät så konstigt bara

2011-04-26 @ 12:27:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0