äntligen är det ledighet

Söndagmorgon! Och jag har väl varit piggare om man säger så. Gårdagen innehöll O7:OO till 15:3O-jobb, påskmiddag hos farmor och farfar och sedan "klassfest" hos Kristoffer. Det var riktigt roligt att träffa killarna igen. Sen blev det kanske lite mer än planerat, men vad gör det om 1OO år. Senare på kvällen kom även Mattias dit en sväng, och sedan åkte vi hem. En underbar eftermiddag och kväll, det behövde jag!

Nu mår vi lite sisådär båda två. Jag börjar piggna till lite iallafall, men Mattias som spelade poker hela halva natten ligger och småsover lite än. Men snart ska vi äta frukost och bege oss ut i solen iallafall. Yaa! Sen är det full fart; hälsa på Micke på sjukhuset, handla lite, hämta Elias, åka till bobygda på middag och sen ska vi enligt traditionerna spela bingolotto. Heheheheh. Elias ska även sova här med oss inatt :)

Annars är det helt okej. Jag tänker rätt mycket, och jag vet att det finns något bra i allt som händer. Jag vet även att man vinner på att vara ärlig, trevlig och tacksam som person. Men det är tydligt att motsatsen finns nära, och att många prioritera sig och sitt allra högst. Det är så svårt att förstå hur vissa tänker. Men alla är vi ju olika.

Nu ska det iallafall bli skönt med påsklov. Något måste hända. Och det ska ske nu.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0