världens bästa pojkvän

Den här dagen började både bra och dåligt. För det första så har jag världens, och då menar jag världens, största och ondaste finne på hakan. Inte vackert eller skönt alls. Hur som helst började jag och Mattias dagen med en frukost på Dackås. Mmm!

Fick skjuts till skolan. Då kommer jag på att jag åkt i från matteboken. Bra jobbat. Tur att jag har en sådan bra mattekompis som lånade ut allt möjligt till mig så jag klarade lektionen. Som tack förstörde jag hennes pennvässare. Hahaha tacksamt...

Efter skolan blev det sallad på donken, innan jag och herrn åkte på pappas jobb och spelade biljard. 3-2 i matcher till honom, skulle jag tycka var pinsamt om jag hette Mattias! Han avslöjade att han hade beställt speglar till fönstret vi hittade i helgen. Underbart! Blev verkligen överraskad eftersom jag inte ens tjatat om det, haha. Han hade också förbrett inför målning. Dock hände en olycka. Min fina vas med kaffebönor och ett blockljus i gick i tusen bitar... Men vad gör det om 1OO år?

Så nu har vi fått färg och grejer från pappa, ut i solen och måla blir det resten av dagen. Heeelt okej mysigt. Vad som händer ikväll däremot vet jag inte. Det märks!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0