uppåt, lite ner, sen upp

Goddagens. Idag har jag varit på skolan igen, blev ju hemma förra lektionen i hopp om att ljudupptagningen i klassrummet skulle fungera. Det skulle bli så himla mycket lättare att följa med under genomgången hemifrån på datorn om jag fick höra min mattelärares ljuva stämma. Men än så länge fungerar inte ljudet... Därför var det skönt att höra Fia berätta att läraren inte gått igenom något nytt förra gången, och att inte hon heller hade pluggat särskilt mycket. Hurra! Plus att det gick rätt bra idag.

Lunchade sen med Mattias och två av hans arbetskamrater på 49:an när jag hade slutat. Gött serru. Sen tog vi tummen ur röven och besökte Hudiksvallsbostäder för att fixa en parkeringsplats. Det kan vi tacka gårdagens p-bot för. We're safe now ;p

Håller på att tvätta för fullt nu. Vi missade tvättiden, men som tur var fanns det tider från & med nu till sena kvällen. Passar på att tvätta mattor, gardiner och nån jacka.

Men nu är det nog dags att väcka en sovandes gubbe, vi ska snart göra fläskfile också. Sen blir det bara måndagsmys. Hoppas det blir lika mysigt och fint som igår :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0