fredagsmys on my own

Hallådär. Så var det Fredagkväll igen, och jag är nog världens tröttaste. Det är inte bara att jobba varje dag när man inte är van. Men bra går det, och mysigt har vi det på eftermiddagarna. Så mysigt att jag kokade ägg i en timme idag. Men Tillslut kände jag att det luktade bränt enda ut i butiken, och när jag springer in till köket så exploderar ett ägg och allt vatten var bortkokat. Då vet man att det är klart iallafall ;)

När jag kom hem blev det hockey/yatzymys med Mattias. Elias hade hunnit åka hem, så jag missade precis världens finaste bebis. Men fick se några leenden på kort ju!  

Nu sitter jag här, nyduschad och bara myser med bra musik och tända ljus. Mattias sover hemma i Bobygda inatt eftersom han ska på angeltävling imorgonbitti.... Det kommer förmodligen bli jättetomt att sova själv, men det ska nog gå bra. Jag ska ju upp tidigt imorgon jag med och jobba. Sen när jag kommer hem blire chillmode on! Vin, ost, kex, wii och tevligt sällskap. Sååå bra. Jag längtar nå jävulskt efter ledighet.

Men nu ska jag mysa vidare. Jag tror jag ska krypa ner under täcket redan nu med datorn och läsa igenom lite bloggar och sånt som jag missar när man lever vuxenliv.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0