har du valt en väg nu ?

Godtisdag... Imorse var vi trötta kan jag lova. Men vi tog oss upp och drack kaffe ändå, sedan åkte jag och Emilia till skolan i sällskap av Mattias (!!!) Vi hade en trevlig liten pluggstund medan Mattias tog med sig min dator och spelade poker, haha beroende kanske? Belönade oss med kaffe och glass på donken efter det.

Ja det blir mycket gott nowadays. Igår gjorde Mattias supergod fläskfile som vi faktiskt åt utomhus i det fina vädret! Och på det blev det tårta. Men snart ska vi börja simma så det är lugnt. Hahahahah. Vi har inte sett att vi har kommit igång än, men han är fan envis. Det är bara det att... ja, jag kan inte simma sådär jättebra. Självklart kan jag, men det är inte 1OO-procentigt korrekt. Jag får väl lära mig derå.

Nu ska jag passa på att dammsuga medan Mattias är i stan. När han kommer hem blir det gårdagens middag till lunch innan vi tar en promenad med Millan. Skön dag!

Imorgon börjas det... Onsdag jobb (13:OO-18:3O) Torsdag skola (O8:OO-11:3O) och jobb (13:OO-18:3O) Fredag jobb (13:OO-18:3O) Lördag jobb (O7:OO-15:3O)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0