samma lika idag igen...

Ja, det har inte hänt mycket idag heller. Jag är fortfarande seg och slut i hela kroppen, men någon riktig förkylning har inte brutit ut än iallafall.

Men jag har iallafall tvättat alla överdrag till den förra soffan, låtit dem torka och satt tillbaka allihopa. Vi har nämligen en hel del köpare på soffan så då måste den ju fräschas upp. Jag som tänkte köra den till soptippen... Jag får väl tacka min käre sambo som var så envis och ville få den såld. Jag trodde ju inte att någon ville köpa den för 5OO, men nu ligger budet på 51O till och med ;-) Och vem vet, det kanske bara blir mer och mer!

När Mattias kommer hem blir det middag, ska improvisera och hitta på något nytt idag - spännande. Senare ikväll blir det hockey på Norrvägen. Jag ska föreslå en promenix upp dit, men jag tvivlar på att en viss herre går med på det. Meeeen man kan alltid försöka! Det skadar ju inte med lite luft och motion.

Imorgon tar vi nya tag, jag hoppas att jag är piggare och får någonting gjort. En dag utan sysslor är skönt, men inte mer än så! Jag hoppas på mer jobb, personalmötet igår blev verkligen en chock. Men det var kanske tråkigt nog det som behövdes och nu blir det bara bättre. Ingenting blev sämre för mig iallafall, väldigt tacksam :-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0