en jäkla sovmorgon hänne...

Men jäklar vad jag kan sova! Jag blir bara stöss... Inatt har jag sovit 12 timmar. För om inte jag ställer någon klocka eller har en morgonpigg Elias här, så sover jag tills jag inte har någe mer sömn att ge! Det är något som har kommit de senaste 2 åren, innan dess hade jag grymt svårt att slappna av.

Men jag vet inte om det är bra eller dåligt att ha den förmågan att kunna sova? Det första jag tänker är att det är dåligt och att jag avskyr att sova bort hela förmiddagen. Men å andra sidan vore det kanske värre om man inte kunde sova? Hur som helst tror jag att det kommer från jobbet. Att kliva upp 04:00 är inte alls skönt. Därför blir det världens lyx när man få sova ut. Jag får helt enkelt lära mig att inte "missbruka" sovmornarna, för jag vet att jag inte mår bra av att sova länge. Och jag vet att jag inte behöver 12 timmars sömn/natt.

Denna lediga Lördag ska jag ägna åt att dona på här hemma bara. Fast det blir lite mer grov-dona idag. Ugnen ska städas, garderoberna, skåp, lådor osv. Allt för att stilla mitt dåliga sov-samvete!

Men med skidor på teven ska det nog gå fint :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0