nu har julen gjort sitt...

Julen är nedpackad i lådor, det röda är borta, pallarna är vitmålade - men ändå önskar jag att jag hade väntat till idag. Allt har gått emot mig. Igår välte jag en tavla på hyllan i min garderob, alla fönsterlampor som stått där över julen ramlade ner, en av dom gick sönder. En kruka med jord ramlade ner, och gick sönder. En vas med "vatten/gummikulor" ramlade ner = vatten och kulor överallt. AAAAH!

Jag gjorde illa mig när jag bytte gardiner. När jag målade blev hela jag vit. Och som att inte det vore nog har jag spillt en hel kopp kaffe över min bärbara dator + hela vår vita vägg i vardagsrummet. Tur att vi har två andra datorer, ska se om min funkar lite senare. Men åh, vad arg man blir. Totalt jävla galen.

Nu ska jag lugna ner mig. Sitta och andas ett tag. Jag är hur seg som helst. Hjärtat och jag somnade på soffan inatt (i samma soffa!) och vaknade runt O4:3O, kröp vidare till sängen... Nu är han i Bobygda och jag ska hålla mig här hemma idag. Det blir nog bäst, med min otur. Men innan jag gör något här hemma ska jag ut och ta lite luft. Kolla lite på RK och piggna till. Det är ju skidor/alpint/hockey hela dagen och enda in på natta sen. Mys!! Men nu måste jag ut känner jag... Ha en bra dag höreni.


Kommentarer
Carro

Ååh vilken otursdag!

Tur att de kommer bättre dagar ;)

2012-01-03 @ 13:17:50
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/
Sara

Men verkligen!!! Man blir så arg på sig själv :P Ja det är bara att bita ihop och vänta på bättre tider :-)

2012-01-03 @ 13:38:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0