snacka om stressig dag

Jag som trodde detta skulle bli en lugn dag... Det började imorse när Mattias vaknade, då måsta han iväg på apoteket innan jag skulle jobba. Där fick han en p-bot på 1.OOO kronor. Kommer hem - blir dålig i magen/illamående. Då var det bara att packa Elias skötväska, bubba ut alla grejer till bilen och skjutsa upp honom till min mamma alldeles innan jag skulle åka till jobbet. Och mitt i all stress glömmer jag jobbnycklarna, jag som skulle låsa idag. Fick tack och lov låna Karins!

Tur det var lugnt på jobbet, gott kaffe och att jag jobbade med Sarah idag :-)

Jag hämtade Elias efter jobbet. Han hade varit som en igel på min bror. Båda Mattiasarna är rätt likt varandra så ha trodde nog det var hans pappa som kom när brorsan kom hem från jobbet. Sträckte armarna efter honom som han inte gör till främlingar direkt :p Allt hade gått jättebra, inga ledsna miner!

Hem och packa upp, bada Elias, plocka undan massa saker, göra välling, lägga honom och NU först kan jag slappna av i soffan. Karlar när dom är sjuk(?) alltså... Men att sitta och spela datorspel går bra det. Tur att jag tog med en räkfralla från jobbet som jag precis tryckt i mig, har inte ätit på hela dagen så jag mår inte direkt prima om man säger så.

Tror inte att jag orkar vara vaken till hockeyn, men jag skulle vilja. Efter att ha jobbat och iprincip varit ensam vuxen här hemma är jag nå jävulskt trött. Ja, jiiises vilken skillnad det är när man hjälps åt med barn, mat, disk, plock osv, tur detta är en dag med undantag :-) Diskberget tänker jag banne mig få vänta tills imorgon!

Nu vart det mycket klagande, men jag är trött och slut. Ska dricka lite cola och hoppas på att jag piggnar till och får tillbaka bra-humöret som saknas just nu :-)


Kommentarer
sjuk- på riktigt faktiskt

Ja måste tilllägga att ja spela 15 min kanske och att skiten sprutar ur anus, så fjompih är vi karlar inte bara ni sm överdriver

2012-01-05 @ 22:27:08
sara

Ahh ...

2012-01-05 @ 22:34:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0