trött som ett jävla aaaas

Jag är så jävulskt trött. Så trött, så trött, så trött. Jag somnade till och från under hockeymatchen igår. Men jag såg en bra bit på slutet - och därmed guldmålet. vad glad och stolt man kan bli över grabbarna! Även fast det var en djurgårdare som avgjorde... Men äntligen fick vi vinna!

Vi har nog sovit runt 3-4 timmar inatt. Så ni kan gissa om man var trött när Elias satte sig upp i sängen och ville leka! Men vi tog oss upp, åt frukost, drack kaffe, lekte och gjorde lite nytta faktiskt. Tvätta en maskin tvätt, diska undan diskberget, gå ut och slänga ett ton sopor, dessutom hann jag leka med Elias i snön ett tag :-) Det blev en innetupplur för honom idag, men lite luft fick vi iallafall.

Är glad att jag gjorde ett ryck även fast jag helst skulle vilja sova. Nu kan vi istället lägga oss och vila med gott samvete ett tag när Elias ska till mamman. Jag skulle egentligen ha behövt dammsuga, vi får se hur det blir på eftermiddagen. Annars är det ju en dag imorgon också. En ledig dag då jag ska sova ut och titta på skidorna!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0