en riktigt fin fredag...

Idag är det Elias och jag för hela slanten. Jag har struntat i allt vad hemmasysslor är. Kul för Elias som får 100 % uppmärksamhet (det bästa han vet) och nyttigt för mig att låta disken vara odiskad, låta tvätten få hänga kvar fast den är torr osv osv osv.

Igår hände något fantastiskt! Jag fick Elias att somna i sin egna säng för första gången. Han har alltid sovit med oss innan och fått panik av sin säng. Men igår kl. 2O:3O satt jag i en halvtimme med honom och sjöng, smekte på ryggen och vaggade honom medan han drack välling - och han somnade! Utan grin och panik. Och det var bra, för vi hade ingen babysitter-walkietalkie. Hade varit farligt att lämna honom i vår säng då..

Han vaknade inte för ens halv ett, då somnade han om direkt igen. Men vid O4:OO tog Mattias upp honom i våran säng för han var sååå Elias-sjuk :-) Där sov han sött vidare till O8:1O. Underbara sov-barn!

Nu har han sovit 1,5 timme i vagnen efter en härlig promenad. Så han vaknar nog snart. Och då är det lunch på schemat innan mamman kommer och hämtar.

Ps, soffan ligger på 800 kronor nu :-) Tur att jag inte slängde den...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0