en mycket trevlig dag ....





Trevliga Måndag! Har varit full fart från början till slut. Jag var själv med Elias på förmiddagen, vi lekte lite med Carolin och tog sedan en skön men kall promenad. När Mattias kom hem åt vi middag, lekte lite mer och sedan kom Micke och Åsa hit.

Vi åt ost och kex och hade det lugnt och skönt bara. Eller så lugnt som det gick, med ett bustroll i full fart blir det mycket spring och bus :-)

Med sig hade dom en fin kivi iittalaljuslykta och goda doftljus - vad dom skämmer bort oss! Men gud så glad jag blev. Nu är det som sagt bara att börja samla! Vet inte hur många gånger jag kikat på dessa lyktor men ballat ur i sista stund pga snålhet och istället bara drömt vidare ;-)

Min iphone 4s kom idag också :-) Så kvällen har jag ägnat åt att försöka förstå mig på den. Jag vet inte riktigt hur det går. Men den är igång iallafall. Och mitt nya nummer är 072-5215048. Men nu är jag så trött att jag nästan ser dubbelt. Ska krypa ner bredvid grabbarna och sova några timmar nu innan det blir full fart imorgon igen. Ett kalas för storkillen väntar! Tack för en bra dag alla inblandade ♥


Kommentarer
Åsa

Det var verkligen trevligt! Men som sagt så blir det barnfritt nästa gång. Så himmla kul att du blev glad för den lilla presenten och ja, nu är det bara till att börja samla! ;P

2012-01-10 @ 00:06:23
URL: http://moreniius.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0