det nya vardagsrummet


Ja här är ju vår gamla soffa som jag inte saknar ett dugg nu. Visst, den blev våran räddning ett tag då vi bodde i den förra lägenheten och behövde en bra bäddsoffa. Då älskade vi den. Men med tiden har den blivit utsliten, och jag tröttnade på att tyget rörde sig hela tiden (den är lite skrynklig på bilden) säääkert en såndär grej som bara jag stör mig på, men det är skönt att slippa det nu och den blå färgen :-)

Nu har vi två sprillans nya soffor, och en helt annan möblering. Så mycket skönare att ligga i soffan nu. Så mycket bättre att umgås här inne - sitta och fika, spela spel m.m. Dessutom kom det in lite mer grått och beiget bland allt det vita. Skönt & fint.




Nu ska jag hänga en tvätt och sedan bege mig upp till Norrvägen där de blir kaffe och hockey. Känner att jag behöver en en eller två koppar! Jag är så seg. Men ja, jag blev ju utan mitt kaffe imorse eftersom jag tyckte det var bättre (?) att tömma ut det över datorn... Sen ska jag hem och mysa/sova bara. Det är en dag imorgon också! En ledig sådan dessutom.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0