Vill vila mitt huvud mot ditt bröst

FREDAG
Hansen var och spelade innebandy en sväng. Mamma och jag låg i soffan och avverkade tv-program efter tv-program. Spårlöst, rent hus, bygglov och det okända. Jag älskar verkligen TV4 anytime, hur bra som helst för mig som alltid glömmer programmens dagar och tider. Senare på kvällen kom Hansen och vi åkte ner till Marlene och Emilia en sväng och chillade bara, sen hem till mig för att somna snabbt.

LÖRDAG
Vi vaknade rätt tidigt men låg kvar och myste till Pistvakt i någon timme. Sen blev det frukost och en sväng på stan, utan att köpa ett piss. Efter ett tag åkte vi hem till Hansen, och sen tillbaka till stan och åt pizza. Kvällen spenderades framför teven. Jag lyckades sova exakt från att man blåste igång Sverige - Portugal matchen till att man blåste av den, ganska taskig tajming av mig där. Och resten av natten var jag pigg och låg och löste korsord... Men nu är en tidning helt avklarad, hoppas vi vinner skiten.

SÖNDAG
Vi vaknade rätt sent eftersom klockan ställdes fram en timme. Sen gjorde vi verkligen ingenting, eller vi gjorde några försök att ladda hem ett fungerande Sims 2 spel men vi failade. Så vi spelade lite sällskapsspel istället och kikade lite tv bara, sen åkte jag till Glysis med mamma och moster. Forsa spelade och vi stod i kiosken och skrattade åt allt och alla, och frös som bara den. När vi kom hem blev det soffan, låg och kollade på Mia och Klara. Det är ju det bästa humorprogrammet genom tiderna tillsammans med Hjälp!

Snart kommer min älskling som just nu är och jobbar, medan jag väntar borde jag städa upp på rummet mitt. Hur kan det komma sig att jag alltid lyckas fixa till ett sjuhelvetes kaos på bara några dagar? Måste klura på det där nu, och cleana upp.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0