När jag föll och flög på samma gång


Idag är det våffeldagen och på praktiken fick vi våfflor till fika. Dock tappade jag suget och tackade nej. Jag kanske är lite fjantig, men jag kunde bara inte äta efter att ha sett hur alla barnen bara dregglade sönder i sin "våffelsoppa" eller vad man nu brukar kalla blöta dreggliga våfflor med utspottad grädde. Fan hoppas att ingen blir äcklad nu.

Men nu efter att jag kommit hem är jag såklart hur sugen som helst på en våffla, med grädde och sylt. Tråkigt nog blir det annan mat till middag idag, men framåt kvällen är det mycket möjligt att jag fixar lite våfflor. Hoppas att älsklingen kommer och hjälper!

Annars har jag inte mycket att komma med, njuter bara av det fina vädret och önskar att det inte kommer mer snö. Jag vill ha vår vår vår nu, och en ny jacka och nya skor. Sen skulle jag vilja att min balklänning blir klar så jag kan slappna av, man går fan på halvspänn hela tiden känns det som. Men jag längtar sjukt mycket till maj och juni, allt ska bli så underbart kul. Och ganska skönt när det då äntligen är över liksom, tror jag. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0