Och så kom den efterlängtade helgen

Ja men gud vad skönt, jag känner mig helt slut efter första veckan av praktiken. Visst
är det skönt att komma hem läxfri, men jag tror faktiskt att jag passar bättre i skolan
än att jobba med autistiska barn. Fast så ska jag inte skriva egentligen, efter sex veckor kanske jag har upptäckt att det är det här som jag ska jobba med resten av livet. Så nej, jag tar tillbaka det jag skrev innan så länge. Det är ju lite dumt att ge upp innan va?

Det var guld värt att få sluta 45 minuter tidigare idag och dessutom få skjuts hem till Forsa av min handledare Sofia. Hon är förövrigt en grymt trevlig tjej som verkligen inspirerar mig. Det är så himla skönt att ha en glad (och snygg) 28-årig tjej som sin handledare än en haltande gammal hagga som har hängt sig fast i allt för många år.

Helgen blir förjäkla lugn kan jag iallafall lova. Jag har absolut inga planer, men jag tror och hoppas att det blir myspys med älskling som fick komma hem från sjukhuset idag.

Men nu ska jag skära upp lite melon till mig själv och kolla om det är något bra på TV. Jag hatar att komma hem och inte veta vart resten av familjen håller hus. Jag vet att pappa jobbar, lillebror och hans flickvän är väl på skolan kanske men mamma borde ju vara hemma? Haha gud vad jag känner mig liten. Men ha en trevlig helg, njut sönt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0