Snälla snälla, stanna kvar hos mig

Helgen börjar nu lida mot sitt slut och imorgon är det jag som kliver upp 06:30 igen som vanligt. Det känns aningen tungt, men man tjänar ju knappast något på att hänga läpp över det. Det är bara att gilla läget liksom, och hoppas på att saker och ting blir bättre.

Jag har varit hos älsklingen hela helgen. Vi har promenerat, ätit massor av popcorn och kollat på filmer/melodifestivalen. Jag tycker nog att låten som vann är en bra låt att skicka till Moskva eller vart årets eurovision ska hålla hus. Jag tycker att Caroline af Ugglas låt är väldigt fin sådär, men ingen låt att försöka vinna eurovision med. Äsch jag bryr mig egentligen inte så värst mycket, hela tillställningen blir sämre och sämre för varje år börjar jag tycka. Är det inte så? Det är inte direkt mycket schlager i låtarna :P

Nyss åt vi god fläskfilé och snart beger vi oss hem till mig. Hansen får fortfarande inte praktisera (pga operationen) så han får turen att ligga kvar på mornarna när jag kliver upp. Men nu hoppas jag på en vecka med plusgrader och massor av sol, jag vill ha vår!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0