Och man vill bara komma härifrån nu

Ja bort från snön iallafall. Men vilket väder vi har haft idag, man blir ju alldeles lycklig. Första vårkänslan liksom, snön börjar smälta på vägarna och mmm... underbart. Nu hoppas vi bara att all slask försvinner fortare än kvickt också. Tänk vad mys med gräs.

Dagarna på praktiken börjar kännas roligare och bättre, antar att man får mer och mer erfarenheter som gör allt lite enklare. Men jag vill fortfarande att skolan ska börja igen.

Idag har jag varit hos min sömmerska, det blir spännande att se hur det blir. Men tyget var kanonbra och fint tycker jag, och vi kom överrens om ett bra mönster. Efter det åkte jag, mamma och Hansen på Dackås och fikade. Svärmor var så gullig och bjöd oss på allting. Så där satt vi och fikade och pratade en lång stund innan vi åkte hem till Forsa och tog en härlig promenad i solen. Invigde solglasögonen för iår med, galet najs.

Ikväll bär det av till Via där vi sover inatt, imorgon ska gubben min ta stygnen i benen. Hoppas det går bra, sen får han förhoppningsvis också börja praktisera. Men nu ska jag krypa ner här i soffan bredvid min älskling och vila lite efter maten. Börjar få magont...

Härligt väder med vägar utan snö, det är lika härligt varje år! Nu vill jag ha riktig vår :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0