And you are the only only one for me

Natten är nu över och jag lyckades bara lägga mitt ben på älsklingens nyopererade ben en endaste gång, det var väl ganska tur det. Men inom en snar framtid kan jag tänka mig att jag glömmer att han nyss har opererats och gör något väldigt opassande, typ knuffar på honom i trappen när jag tycker att han går för sakta eller något i den stilen. Men jag ska göra mitt allra skitabästa för att inte skada dig baby, hahaha var inte rädd.

Snart ska vi åka till stan för Hansen ska göra en synundersökning, sen ska vi åka hem till mig och hämta våran bil för att sedan åka och titta lite på innebandy sm här i hudik.

Kvällen blir lugn med film och mys kan jag tänka. Skulle inte tro att vi går ut på en promenad eller tar en springtur, hahaha. Jag får väl passa upp på min kryckman nu och njuta av att ta det lugnt (även om jag gjort det hela lovet). Och snart är det över, mitt sista sportlov är slut och jag börjar min praktik i 6 veckor framåt. Kan bli skönt, kan bli jobbigt. Jag har ju inte direkt någon erfarenhet av autisktiska barn, men jag får väl nu :)

Och kom ihåg: saker och ting förändras hela tiden, man måste bara vänja sig.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0