Jag har aldrig sovit så mycket förut




Inget kan beskriva den underbara känslan av att få sova i en säng efter en natt i ett tält. Vistelsen i gäddviken med klassen var trevlig, men natten i tältet för 25 personer blev ett helvete då vi bara var 9 stycken som sov kvar. Jag har aldrig frysit så mycket i hela mitt liv. Och jag som redan var hur sjuk som helst blev bara värre. Skyller mig själv.

När jag kom hem från gäddviken köpte jag biljett till balen sen åkte jag och älsklingen hem. Tog en dusch, sen sov jag i en timme. Hansen väckte mig och vi åkte hem till honom, väl där gick jag raka vägen och la mig i sängen och sov några timmar. Väcktes senare av att det var middag. Efter middagen somnade jag ett tag igen. Kvällen spenderades i sängen framför teven. Och efter klockan 22:00 somnade vi båda som stockar och sov till 08:30 morgonen efter. Jag tror inte att jag har sovit så mycket i hela mitt liv, lillskönt var det. En natt i ett kallt tält är inte att leka med.

Nu sitter jag här bara, älsklingen och hans pappa kollar på fotboll på tv. Kvällen blir chill, är fortfarande dunderförkyld. Det beställs nog pizza/sallad och sedan ska jag i vanlig ordning hjälpa älsklingen med reklamutdelning. Det är rent ideellt arbete från min sida, jag tycker det är hur kul och mysigt som helst. Ingen vet varför, jag är nog lite knäpp.

7 skoldagar kvar, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vad ska jag göra i höst när alla andra börjar i skolan? Snälla gud ge mig en bra framtid.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0