20 maj en onsdag

Onsdag, sista dagen denna vardag om man nu kan uttrycka sig så. Den sista skoldagen kanske lät bättre. Hur som helst så innebär Torsdagen ingen ledighet för min del, NO SHIT. Här ska det jobbas och slitas och tjänas päningar. Tur att någon offrar sig för familjen... Ta inte det där på allvar, jag hör nog till min familjs dyraste utgifter tror jag.

Nyss dammsög jag Hansens rum medan han är ute och avverkar skog, eller drar ris iallafall. Senare ska jag som ett troget fan kolla på hans korpmatch och heja fram dom till första vinsten. Har laddat upp med pompoms och grejer! Nej, jag ska ta med en stol.

Ska jag berätta något hemskt? Ojojojoj. Igår satt jag hemma och pluggade och skrev klart hela min apu-rapport. Sen när jag skulle spara och skicka iväg den så tröck jag på det där röda krysset uppe i högra hörnet innan jag hade sparat. Och rapporten var som bortblåst, fanns inte någonstans. Men det tog ett bra tag innan jag fattade läget.

Jag grinade i en timme minst och frågade Gud rakt ut varför detta hände mig. Tröstlös.

Alltså ha ha ha ha, det var så patetiskt när jag kom på mig själv där jag satt och stortjöt och utbrast "varför" i min ensamhet. Tur att jag lämnade detta bakom mig och gick vidare. Fast fan, det känns tungt än. Tänk inte på det, gå vidare! Åh nu gråter jag igen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0