Färdig balklänning, plugg och jobb

Herregud vad jag sover mycket nu för tiden. Igår när jag kom hem till älsklingen efter skolan gick jag raka vägen till hans säng och somnade. Klockan 19:30 vaknade jag och fikade lite, sen somnade vi runt 22-tiden igen och vaknade 08:30 imorse. Jag som inte brukar kunna sova annars, antar att det är slutspurten i skolan som tar död på mig.

Idag vad jag och älsklingen även till min balsömerska och provade klänningen. Jag har haft på känn att den inte alls kommer bli bra, men den var bättre än jag hade tänkt mig. Inte bättre som i att den är finast, men den duger helt klart. Imorgon eller på fredag får jag hem den, då kommer den nog provas varje dag skulle jag tro. Skönt att det mesta inför studenten är klart nu, igår knäppte vi studentkort. Kändes både bra och konstigt.

På torsdag ska jag jobba. De ringde från stället jag ska jobba på i sommar och undrade om jag kunde jobba på torsdag också, självklart. Så idag var jag på stan en sväng och köpte en vit tröja som jag ska ha, vi ska ha svart eller vitt på oss när vi serverar och sådär. Men det blir nog bra, här behövs extrapengar kan jag då fetlöva!

Nu tänkte jag råplugga som fan, är hemma från skolan då jag inte är riktigt frisk än. Har inte haft tid att vara hemma något tidigare, men dagens lektion är inte döviktig så nu tänkte jag vara hemma och bli ordentlig frisk någongång. Och få alla rapporter gjorda.

OCH OM 9 DAGAR ÅKER VI TILL BULGARIEN OCH HAR DEN UNDERBART BÄST.


Kommentarer
emilia

jag åker på torsdag :D

2009-05-19 @ 15:42:20
URL: http://larssonemilia.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0