28 maj en torsdag

Denna dag blev inte som jag riktigt tänkt mig. Jag sov nästan ingenting inatt och vaknade därför med huvudvärk. Skippade skolan och mina allra sista lektion på min allra sista skoldag. Känns kanske lite förjävligt. Men skitsamma, nu är det över. Nästan så att jag gråter, nejrå så ledsen är jag inte för att det över. Kanske glädjetårar? :D

JABBADABBADOOOOOOOHOHOOOOOOOOOOOOSHALALALAWÄWÄWÄWÄWÄ!

Istället ringde min telefon strax efter 09:00 imore, det var älsklingen som hade slutat sin lektion. Några minuter senare kom han upp för trappan i mitt rum och kröp ner i sängen och myste lite. Det var inte ett helt fel uppvaknande måste jag säga.

Sedan åkte vi till stan i varsin bil, haha. Men han skulle hem sen och jag hem till mig. Vi gick till Bruno så jag kunde sola innan resan. Efter det skildes våra vägar.

Nu sitter jag nere vid min brors dator, helt naken hihihhi!!! Han är dock inte hemma. Jag duschade nyss och nu ska jag fixa till mig. Sedan ska jag springa över till farmor och farfar, efter det ska jag åka till Via och hämta älsklingen och hans packning. Det är riktigt nära nuru, typ bara 9,5 timmar tills det är dags för minibussen att rulla mot arlanda. Sen Bulgaria for the whole slant.

Säger hejdå nu och önskar mig själv och de andra en riktigt bra resa! Rätt taggad nu.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0