But it’s too late to make it right

Fredagen bjöd på tacos, godis och hockey. Dock somnade jag klockan 21:00 i soffan och sov till matchens slut. Släpade mig upp till sängen sedan och somnade ganska direkt. Tur att my boyfriend också är en trött människa, iallafall när jag är trött. Haha.

Den tidiga kvällen visade resultat klockan 08:00 imorse, kunde dock ligga kvar i sängen till strax innan 10:00 vilket var gött. Sedan bar det av ner till a-planen där det var ett äkta derby. Forsa mot Näsviken. Matchen kunde inte ha börjat bättre än med ett rött kort till Forsas målvakt. Trots detta var Forsa det bästa laget på planen, med en utespelare i målet och en mindre ute på planen. Så jävla orättvist att Näsviken lyckades få i en boll på slutet, jäklaskit. Efter matchen så fick vi skjuts hem av Carro och Hannes.

Nu är vi hos älsklingen i Via, ska snart grilla sedan blir det reklamutdelning för hela slanten. Turligt nog i bil, annars hade jag tvekat på att följa med. Att springa upp och ner i trapporna är inte min grej. Däremot att sitta bredvid i bilen och underhålla är kul.

Imorgon blir det bio med min kära moster och kanske med älsklingen. Det är nog bara vi tre som inte sett "män som hatar kvinnor" ännu. Och på måndag drar nästnästsista skolveckan igång. Det är mycket att göra, men jag känner mig inte depp. Än iallafall.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0