And I'll always keep you here inside

Idag har jag varit i skolan utan att ha gjort en enda vettig grej, snacka om att man bara vill hem och söva. Men på morgonen fick vi lite information om studentbalen som blir på folkan iår, och det tror jag blir kanon jag. Det är ju som sagt kul när alla är tillsammans. Sen jag kom hem från skolan har jag känt mig allmänt äcklig, ful, less, nära till gråt och allt annat negativt man kan komma på. Det roliga är att jag inte ens har något att deppa över... Mina värsta kurser är avslutade, det är snart lov, snart praktik i sex långa veckor och snart snart snart vår. Jag borde vara hur lättad och superglad som helst, men icke.

Det är egentligen sjukt, jag har bara fyra skolveckor kvar. För när vi kommer tillbaka efter praktiken är vi inne i maj månad redan, och den månaden blir fullspäckad.

Bland annat karneval, tältning med klassen, tävlingskväll med funktionshindrade i borgarparken, gymnasietiden blir historia och vi drar iväg till Bulgarien, not too bad :D

Det kommer att gå grymt fort. Men nu ska jag lägga mig i soffan med mamma och bara slöa. Önskar att min älskling var här med mig nu också, för då känns fan det mesta bra.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0