And may god's love be with you always


Ge mig det där vädret igen? Jag ska strax gå ut på en promenad och det vore aningen härligare med sol än det gråa jävla snöväder som är nu. Ja det snöar faktiskt... Jag som inte vill ha mer snö, det får gärna bli vår fort som attan! Grönt, varmt och studenthybbe.

Idag var en bra dag i skolan, mycket har blivit gjort. Först hade vi vår nästsista lektion inför vår långa svenskaredovisning på 45 minuter. Jag, Mårten och Hansen ligger nog rätt bra till i tiden så nu blir det bara övning och övning. På eftermiddagen hade vi även vår projektredovisning. Det känns grymt skönt att ha den gjord nu, och rätt bra blev det. Nu är det bara själva projektet (klassresan) kvar, och det sker ju i mitten av maj.

Efter min promenad nu så ska jag lägga mig 20 minuter på spikmattan, det är underbart skönt och megabra. Hoppas att jag kan göra det till en vana. Sen får vi se vad kvällen bjuder på, jag borde verkligen köra igång med mitt engelska tal eller projektrapporten. Den som lever får se. Imorgon blir det iallafall sovmorgon till 10:00, jippiyo som fan!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0