Fettisdag och en så grymt skön dag

Idag gick jag min sista jobbiga tisdag med i-val (bild och engelska) i hela mitt liv. Liksom i hela mitt liv, känn på den du. Hade muntliga nationellt prov i engelska idag med, lyckades babbla hem ett VG på något konstigt vis. Och sen fick jag mitt livs skönaste besked: jag har klarat hela engelskakursen, trots allt jag inte hunnit.
Jag tror knappt det är sant, så jävla glad nu! Jag som inte tänkte läsa den kursen ens.

Sen fick vi semlor på skolan eftersom det är fettisdagen, dom var riktigt goa. När jag stod och väntade på bussen hem hostade jag så himla mycket att en tant gav mig en halstablett, haha vad gulligt. Synd att min lilla Carro-plupp var så sur, vill ju se dig le.

Nu sitter jag i köket med mamma och Hansen, vi ska snart äta. Sen beger vi oss hem till honom och kikar på hockey och fotboll. Både Brynäs och Inter spelar ju idag, blir bra nog najz det. Sen sover vi där, längesedan jag sov med älsklingen nu men äntligen så.

Jag känner mig grymt lättad, denna helvetes vecka är snart över. Bara sköna dagar kvar nu, känner att det mesta är positivt nu. Förutom att jag fortfarande är sjuk och börjar få en äcklig hosta mitt i all halsont. Men jag överlever, det är ju snart sportlov.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0