And your voice is all I hear somehow


Imorse vaknade jag av mig själv väldigt tidigt, och kunde såklart inte sova mer. Så jag gick upp och donade lite, sen kämpade jag i en timme med att få upp min käre Mattias. Det är inte så lätt alla gånger, det blir ju några brottningsmatcher om man säger så va.

Jag hade velat gått ut på isen idag, men det blåste så mycket och sen försvann solen. Det var ju typiskt, men vi tog en liten promenad istället. Sen har vi bara degat och skjutsat/hämtat lillebror hit och dit. Nyss åkte Hansen hem. Han ringde alldeles precis och fick mig att låta som en lat jävla unge. "Vad ska du göra då? Jaha, själv ska jag jobba så jag kan försörja dig". Äh, jag ska nog se till att skaffa ett bra jobb jag också.

Nu blir det en dusch, sen ska jag sova framför melodifestivalen medan jag väntar på att älsklingen ska komma tillbaka. Finns inte så mycket annat att göra när de flesta av mina vänner är ute på stadt och dom andra gör något annat... Men jag har ju köpt en påse nötter och choklad, det blir fint det. Hoppas jag sover länge imorgon! Örsker inte plugga.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0