Låt tankarna styra vad hjärtat känner


Idag vaknade jag och älsklingen tidigt och satte oss på bussen, men snabbt insåg vi några saker. Varken han eller jag hade hunnit klart med engelskauppgiften och båda var jävligt slut. Vi tog en promenad till mormor och kröp ner under täcket och somnade om. Ångest, javisst. Men å andra sidan är det sånna här dagar som får mig att orka med skolan, så är det bara. Men jag måste orka kämpa lite nu, snart tar jag ju fan studenten.

Hansens mamma kom och hämtade oss sen med en varsin jambomacka. Nu skulle dom åka och simma lite, själv sitter jag här och tog precis pencillinet jag glömde igår och idag. Börjar lessna på urinvägsinfektionen nu. Man ska ju förfasen njuta när man pissar!

Snart ska jag gå ut i solen på en promenad, men först ska jag dricka lite kaffe med mamma som vaknade nyss. Sen får vi se vad dagen bjuder på, jag borde plugga och städa som fan men jag hoppas att älsklingen kommer så vi kan gå ut och springa igen. Jag måste ju jobba upp konditionen nu lite så jag orkar hänga på honom på slutspörten!

Du är bäst älskling.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0