Yes I want you, but I need you too


Fick äcklig lax till middag idag, jag som alltid annars älskar lax. Men mätt vart jag ändå.

Gudars vilken bra dag trots att jag legat i feber hela natten! Jag klev upp klockan 07:00 och gjorde mig klar, sen kom jag på en viktig sak jag höll på att glömma. Vi ska besöka våra praktikplatser denna vecka, men det är ju inte så bra att åka dit då jag käkar pencillin och kanske smittar barnen. Skulle ju vara lite småtaskigt mot dom kanske :P

Så jag ringde till Näckrosen, som är en autistisk skola, i hopp om att få tag på min handledare (som jag inte ens visste namnet på). Men jag hade tur och det var hon som svarade. Känns skönt, nu vet jag iallafall när jag ska börja efter lovet och sånt viktigt.

Åkte till skolan, tog tabletter och febern la sig ganska fort. Dags för de 45 minuter långa redovisningarna på svenskan. Var riktigt orolig att min hals inte skulle palla, men ack så bra det gick. Vi kammade till och med hem ett MVG på redovisningen/lektionen. Sen redovisade även jag och Hansen vår historiaintervju, skönt att ha det gjort innan lovet.

Nyss kom jag hem, och jag är helt slut. Det är jobbigt att "vara" frisk när man är sjuk, haha. Ska skala en apelsin nu sen måste jag verkligen skriva mitt engelska tal. Bara två engelska lektioner kvar nu, då blir det party... Okej kanske inte dårå eftersom jag äter pencillin, men det kanske blir chill hos Algot. Då hoppar Hansen på kryckor, spännande!

Saknar min baby, det är fan omöjligt att sova utan honom! Var vaken sjukt länge inatt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0