har inte tid med datorn

Just nu så spenderas tiden på alla ställen förutom vid datorn, som det väl ska vara egentligen... Fast gårdages uteblivna facebook:ande resulterade i att jag missade några födelsedagar, och att Johan tagit körkort. Ni ser ju (MATTIAS!) att det behövs facebook:as varje dag. Men nu när karln äntligen är hemma ett tag har vi så mycket annat att göra. Man vill ju utnyttja varenda timme och minut tillsammans på dagarna!

Igår blev det mycket golf. Fast allra först var jag på Dackås mellan O6:OO - 1O:OO och lärde mig mer i kassan. Jag ska upgraderas lite i sommar, haha. Sen blev det minigolf på köpmanberget med älsklingen, jag tänker inte skriva hur det gick för jag vet hur arg och förnedrad han skulle bli. När jag hade vunnit (ooops hehehe) åkte vi och provade ett nytt matställe där vi åt go-lunch. Åkte till Dackås vid stängning igen.

På kvällen blev det riktig golf på nansta med Niklas och Mattias. Och innan vi sen somnade körde vi golf på wii:et här också. Det gick mycket bättre än irl... Hmmmm.

Idag inledde vi med en frukost på Dackås. Sen blev det lite shopping för mig innan vi tog vårt pick och pack och åkte till Kaked där vi låg på bryggan "i solen". Det slutade med att vi låg och försökte fånga abborrar istället, men lika kul var ju det.

Nu så ska jag vika tvätt innan vi ska börja med maten. Älgstek, potatisgratäng och sallad. Senare kommer även Elias och myser hela helgen! Och jag jobbar imorgon...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0