det är bara att va glad!

Gud vad skönt jag ligger just nu, har inte ens brytt mig i att bädda ihop soffan som jag alltid brukar göra då jag sover själv. Så nu ligger jag i "sängen" och bara myser. Dock önskar jag att hjärtat låg bredvid, det finns inget mysigare än att somna med min nakna kropp emot hans varma kropp som luktar... Mattias. Om en vecka så.

Jag gruvar mig lite för morgondagen, men det är bara att göra det som ska göras och vara glad. Jag vill ha pengarna mer än någonsin nu utifall det vaknas flytt. Då ska det köpas säng och en massa annat. Tapeterna var gräsliga där, men det bör finnas pengar på lägenhetskontot eftersom han som bott där i 5 år inte hade rört en krona! Håller verkligen alla tummar för att vi får den. Det vore ju helt underbaaaart.

Blir skönt att somna nu, känner mig glad. Det plingade på dörren tidigare ikväll och där stod hon, min efterlängtade Marlene. Skönt att träffa henne, även om det bara var en snabbis. Längtar till sommaren då det blir en helg i stockholm med henne. Och kanske vår nyblivne stockholmsbrutta Millan? Nej nu ska jag in i drömmarna :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0